Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexiee

zdradziłam............

Polecane posty

Gość lexiee

wczoraj zdradziłam swojego faceta, jesteśmy razem rok. wracałam z pogrzebu do domu z moim szwagrem [mąż siostry ciotecznej, która lada dzień urodzi dziecko]. nie można zaprzeczyć, facet jest przystojny i to bardzo, ma 26 lat. [ja jestem od niego młodsza.] najpierw spytał o mojego faceta, powiedziałam, że układa nam się dobrze, potem dodał, że jakby mój gdzieś wyjechał to on może go z chęcią zastąpić, myślałam, że to żart, bo on jest osobą z poczuciem humoru, cała rodzina zresztą go uwielbia. a potem zaczęły się teksty, że mu się podobam, że mam śliczne nogi, że on nie patrzy na mnie jak szwagier, tylko jak obcy facet. gdy paliłam z nim papierosy w aucie, to nachylił się nade mną i szepnął, że mam śliczne usta. no i spytał, czy może wpaść do mnie, niby "pomoże mi się pouczyć". gdy weszliśmy do mnie do domu, kazał mi zamknąć oczy.. a potem zaczął mnie w pośpiechy rozbierac, pierwszy raz widziałam aż tak napalonego faceta! seks był ostry. i to bardzo. nawet nie mam pojęcia, jak do tego doszło. :( nie mieliśmy zabezpieczenia. do wytrysku na szczęście nie doszło w pochwie, ale mimo wszystko..... :/ nie wiem, co robić. mój facet o niczym nie ma pojecia. był zazdrosny, że wracam sama ze szwagrem, ale wyśmiałam go, bo stwierdziłam, że to przecież rodzina...

Gość lexiee
sama nie wiem, jak do tego doszło! zwłaszcza z żonatym facetem!! nigdy go nie uwodziłam, bo on jest ode mnie 8 lat starszy!

Gość kiperrrrr
urzekla mnie twoja historia

Gość jot
lexie przestan sciemniac

Gość lexiee
dodam, że siostra jest śliczną kobietą - blondynka. fakt faktem lubi solarium, akryle i te sprawy. ja jestem jej przeciwieństwem - brunetka. jednak z wyglądu jesteśmy do siebie dość podobne

Gość kiperrrrr
jak to sie mowi w rodzinie nic nie ginie

haahahaha dzifka :D " nawet nie mam pojęcia, jak do tego doszło. " - udajesz głupia? przeciez sama chciałas? co myslałas gdy rzucał kolejne podteksty, gdy zaproponował ze zastapi chłopaka, gdy nagle chce ci pomoc sie uczyc, a na koncu gdy kazał ci zamknac oczy ? CHCIAŁAS TEGO. zaczał cie rozbierac i co? powstrzymałas go? no wiec nie udawaj ze nie wiesz jak to sie stało.

Gość jot
marna prowokacja nastepnym razem daj cos orginalnego

Gość lexiee
nie nie powstrzymałam go dlatego że jak już wcześniej pisałam - facet przystojny, więc oczywiste że podobał mi się. nie wiem, czemu to zrobiłam :( może dlatego że mam kryzys w związku i żyje cały czas na środkach uspokajacych ? :( jest mi cieżko... chciałabym zeby to byl zart, ale nie jest. zwlaszcza ze zmarl mi dziadek.

Gość bez jedzenia i picia
do lochu z ta dziwka

Gość miecio84
Fajnie jest sobie czasem pomarzyć...

Gość Od tak
a tam chwila słabości:D

Gość M-arlena
Skoro jego zona jest w zaawansowanej ciazy, to facet jest niezaspokojomy, wiec cie wykorzystal. I nie mow, ze nie wiesz, jak do tego doszlo, bo to glupie. Ciekawem jak wam sie teraz beda udawaly spotkania w rodzinnym gronie, przy wspolnym stole... Za bledy zawsze sie placi:)

Gość kiperrrrr
lesssie najpierw piszez ze uklada sie dobrze w zwiazku potem ze kryzys wiec sie najpierw zastanow co piszesz

Gość ejbisi
Wiem kim jestes, wszystkie szczegoly sie zgadzaja, zaraz zadzwonie do odpowiednich osob...

\"Nie wiem jak do tego doszło...\" - śmiechu warte. Wystarczyło, żeby powiedział Ci parę słodkich i chwytliwych tekstów o ładnych nogach i ustach, a Ty po chwili już byłaś rozebrana? Facet nawet nie musiał się za bardzo starać :O

Gość lexiee
chyba nie chcialam rodzinie streszczac opowiesci o codziennych klotniach w moim zwiazku

Jaka ściema, matko, po pogrzebie masz ochote się od razu uczyć?A gdzie byli wtedy twoi rodzice, a szwagierka?w ciązy i dlatego nie na na pogrzebie?sorry,ale jakies to tandetne i facet który z takim tekstami startuje do kuzynki swojej żony,śmieszne

Gość małe ale
JESTES LATWA ......AHA I JESZCZE JEDNO....GDY TY BEDZIESZ W CIAZY NIECH TWOJ FACET CI WYWINIE TAKI NUMER ALE TAK ZEBYS SIE O TYM DOWIEDZIALA!!!

czemu to zrobiłam może dlatego że mam kryzys w związku i żyje cały czas na środkach uspokajacych ? " autorko :D PIEKNE USPRAWIEDLIWIENIA :D ale własnej dziwkarskiej duszy i kurewskich zapędów nie uda ci sie zamaskowac sztucznie wytworzonymi problemami ty jak bys nie miała zle w zwiazku ,jak bys nie łykała medykamentów, jak by ci było dobrze i fajnie to i tak BYS POPUSCIłA TYłKA .... taka masz nature :D i prosze nie zganiaj na zewnetrzne czynniki własnej nieposkromojenej cichodajności

ludzie przecież widać,że to ewidentna ściema, laska napisze jakieś bzdury i sie ekscytuje,że ludzie jej odpisują

natalia nawet jak jest to prowokacja to myslisz ze takie sprawy sie nie zdarzaja ? Głupote trzeba napietnowac na kazdym kroku :D nawet na kafe i prowokacyjnych tematach

Gość jessy28
no i tu wlasnie potwierdza sie moja teza ze kazdy facet zdraDZA, A 80 % BAB TO ZWYKŁE DZIWKI

A 80 % BAB TO ZWYKŁE DZI**I troche zanizyłes/as statystyki :P

jezó, ale szmata... :O:O:O a ten facet to zwykły pajac, potraktowal cie jak darmowa spuszczalnie... poleciałas na pare tanich komplementów... żal dziewucho żal bo jestes głupia jak but:( szkoda tylko twojego chłopaka...

Gość lexiee
okej, myślcie, że to ściema :] ja nie musze się nikomu tłumaczyć, nie muszę nikomu nic udowadniać, że tak naprawdę byłam. musiałam gdzieś się "wygadać", bo sama nie mogę uwierzyć w to, co się stało.