Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexiee

zdradziłam............

Polecane posty

Gość jessy28
Regres bo nie wiem czy zaliczam sie do waskiego grona 20% czy jeszcze mniej,

pewnie,że takie rzeczy sie zdarzają,ale bez przesady, nie tak skumulowane jak tu opisane, ciąza, pogrzeb, zamknij oczka i ostry sex,trzeba to napietnowac, tylko po co, zaraz wymysli jakiś kolejny prowokacyjny temat i będzie się cieszyć, jak pustak,nawet gdyby to byla jakimś cudem(choć nie ma takiej opcji)prawda,to ma sie ktos czym chwalić,żałosne, małolato do ksiązek

Gość małe ale
DDDDDZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIWWWWWWWWWWWWWWKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jessy28
wygadać sie musiała, a gosciu musiał sie gdzies spuscić. hahahaha

Gość lexiee
NIE BEDĘ NIKOMU UDOWADNIAŁA,ŻE MÓWIĘ PRAWDĘ!!!! zamiast pomocy, nic nie dostalam od was =/

głupi babolu wiedziałaś co będzie, nie wciskaj kitu! wiedziałas ze zaraz dasz mu dupy, i doczekałas sie. ludzie ona nie jest dziwką, dziwki biorą forse... ona jest zwykła szmatą:D

a jak dla mnie napisał to kolejny facet chcący zrobić z kobiet szmaty... Nie pisałabyś o tym tak spokojnie gdyby faktycznie się to stało - no chyba, że zaliczasz wszystko co się rusza... choć 18 latka i ostry seks ze szwagrem... hmmm... trochę mało prawdopodobne...

Gość jessy28
nick też ma k u r e w s k i jak to ktoś już wczesniej napisał-taka natura

jaka pomoc chcesz dostac? módl sie abyś nie była w ciazy, bo ten pajac wszystkiemu zaprzeczy... aha i powiedz swojemu chłopaki jaka z ciebie łatwa szpara. kazdemu bedziesz tak dawac? masz 18 lat i taki przebieg juz 2 kutasy? co bedzie jka bedziesz miała 28 lat? bedą 22 ?

Gość lexiee
a jak mam pisać? powiedz mi jak wyrazić swoje emocje przez internet? wystykując słowa w klawiature? :] ogarnij się.

Gość lexiee
nie mam takich zasad i nie jestem szmatą. z moim chłopakiem straciłam dziewictwo, a to co się wczoraj wydarzyło... sama nie mogę w to uwierzyć :(

Gość lexiee
pisalam że siostra urodzi lada dzien dziecko dlatego jej na pogrzebie nie bylo. a nie wracalam z rodzicami, bo pisalam ze to pogrzeb dziadka i oni musieli zostac do konca na stypie, posprzatac po gościach itd. a uczyc sie , owszem, musialam, bo mialam ciezki weekend majowy, ze nioe ruszylam nic lekcji, a chodze do liceum :/

Gość małe ale
TY SZCZENIUCHU ZA KSIAZKI SIE WEZ!!!

Gość lexiee
pisałam ,że facet przystojny jest , ale pod zadnym wzgledem nie myslalam o nim nigdy w taki sposob :/

Regres bo nie wiem czy zaliczam sie do waskiego grona 20% czy jeszcze mniej, nie znam cie , nie wiem w jakim rzędzie procentowym sie miescisz ;)

i to mąż siostry co za suka z ciebie ii.. i ona jeszcze jest w ciaży, co z ciebie za człowiek!! dno!

Gość Magdalena_
" nawet nie mam pojęcia jak do tego doszło " - tu mnie rozbawiłaś dziewczyno ;) Miałaś ochotę na seks - rozumiem (twoje życie i twoje sumienie) tylko po co tłumaczysz się i próbujesz usprawiedliwiać ?

Gość jessy28
regres, na pewno nie w tym kurewskim

i ona jeszcze jest w ciaży, co z ciebie za człowiek!"" w tym przypadku słowo "człowiek" jest nie adekwatne do zaistniałej sytuacji ;)

regres, na pewno nie w tym k**ewskim" wiec ta kwestie mamy juz rozwiazana ;)

nie wiesz jak do tego doszło? to co pijana byłaś?? Podrywał Cię w aucie, dotykał, namówił na \"pomoc\" w domu a ty rzniesz głupa że nie wiedziałaś? - Ty masz aby na bank 18 lat?? a nie czasem 13?? Bo myślisz jak dziecko... sądziłaś że będzie Ci tłumaczył gdzie leży Argentyna a gdzie Chiny?? facet się ślini na Twój widok a Ty wierzysz w jego dobre intencje... idiotka z Ciebie i tyle. A co do reszty... Współczuje siostrze takiej rodziny...

tylko po co tłumaczysz się i próbujesz usprawiedliwiać ? poniewaz autorka chce byc postrzegana jako osoba wrazliwa i czuła... przeciez zmarł jej dziadek łyka leki ma nie wesoło w zwiazku ... musiała kopsnac tyłka !!! by sie odreagowac ciezkie chwile :p co wy od niej chcecie:P:P:P ?

>musiała kopsnac tyłka !!! >by sie odreagowac ciezkie chwile :P aa no w takim razie to sorry :) szwagier cie w dupsko ruchał - spoko :) wszyscy tak robia :D

Gość lexiee
nie, nie w dupsko. :]

powiem tak CIESZ SIĘ RURO, ZE TO NIE JA JESTEM TĄ SIOSTRĄ bo nie uszłoby ci to płazem. Faceta oczywiscie pogoniłabym i podała o alimenty i rozwód a ty... jakbym doszła do siebie po porodzie to skopałabym ci ryj ty mała żmijko. Przestawiłabym ci nos na tył głowy. Jakbyś straciła kilka zębów to wyszłyby ci z głowy szmaciarskie fanaberie, wiem co mówię, bo znalazłaby cię i na drugim końcu Polski. tak że ciesz się, ze na mnie nie trafiłaś, bo jest ze mnie kawał mściwej suki. oprócz tego rozpowiedziałąbym wszystkim jaka z ciebie tania szmata. a ten facet? on nic poza spustem na ciebie nie zaoferuje ci. Bo takie jak ty są tylko do jednego... ale masz jeszcze szanse mała. Moze to była cenna lekcja na całe zycie - masz dwie drogi albo sie stoczysz, albo nigdy nie zrobisz nikomu takiego gnoju...

Gość nie chce mi sie wierzyc w to
Pogrzeb, mąż siostry, siostra w ciąży!!!!! Ty nie jestes szmatlawcem ty jestes czyms czego nawet slownik wulgaryzmow nie posiada! gdyby chocby adorował mnie facet mojej siostry bym go rozszarpala a jej powiedziala z kim ma do czynienia. Mam nadzieje ze to prowokacja! A jesli nie to mam nadzieje ze rodzina cie na pal nabije i podpali

Gość bo to tak wygląda
" regres, na pewno nie w tym k**ewskim" No jak na moje oko to właśnie w tym :O I to w tym najgorszym z możliwych. Nie dość, że zdradziłaś chłopaka, to z żonatym facetem, w dodatku mężem kuzynki :O który nawet się nie musiał specjalnie starać żebyś dała się przelecieć :O i to gówniara z liceum, a tak się puszcza :O

Gość lexiee
zrozumcie, że to była JEDNORAZOWA akcja! pisałam, że miałam jednego partnera, zaręczamy się w tym roku, za 2 lata chcieliśmy wziąć ślub.. :( mam okropne wyrzuty sumienia :(