Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexiee

zdradziłam............

Polecane posty

Gość mysli
wiesz co dziecko ci powiem?!! przez taka dziwke, mloda, pusta i "niewinna" prawie taka jak ty rozpadlo sie moje malzenstwo! WYKASTROWALABYM takich ludzi

szwagier cie w dupsko ruchał - spoko wszyscy tak robia mały ksiaze moze nie wszyscy :D ale na pewno zdesperowane panny majace zle w zwiazkach oddaja sie za piekne słowa w po cmentarnych klimatach w zacisznych katach stypowych pomieszczen :D bo tak lubia :D

Jeden nie jeden i tak skopałabym ci ryja, ciesz sie ze na mnie nie trafiłas, nie uszłoby to na sucho TWOJEJ URODZIE:D:D:D

Gość małe ale
ciekawe czy powiesz mu o tym przed slubem??????? jak nie to kto wie moze sam sie dowie ..........a wtedy......malzenstwo niewazne:-)

autorko a 2 dziadek jeszcze żyje ???????? bo jesli tak to proponuje sie zwiazac z kims na powaznie :D ale dopiero po jego smierci ;) ;) ;) :P:P:P

na pal nabije i podpali,dobry tekst:)Nie wiem jak w atkim wieku mozna byc taką szmatą,tu współczucia nie ma, bo czemu to bie ktos ma pomóc?chyba facetowi,ze zdradził zone a nie tobie,może jeszcze pojedziesz do nich w gościne?powymieniacie sie doświadczeniami z cioteczną siostrą:)

Zapomnij o tym, a już napewno w żadnym wypadku nie przyznawaj się chłopakowi. Twój szwagier raczej nikomu nie powie, bo ma za dużo do stracenia. Więc zapomnij o tym, będziesz miała miłe wspomnienia.

Dajcie dziewczynie spokój, bo niedość, że ma doła to jeszcze się nad nią znęcacie. A tak naprawdę to prawie każdy by to zrobił na jej miejscu.

Gość lexiee
ale ja nigdy nic do niego nie miałam, nie dawałam mu żadnych sygnałów, po prostu siedziałam u niego w aucie i on zaczął te teksty, ale myślałam, że nie mówi poważnie.

Gość bo to tak wygląda
prawie każdy co by zrobił? puścił się ze szwagrem po pogrzebie dziadka? :O żal.pl

>Więc zapomnij o tym, będziesz miała miłe wspomnienia. hahaahaha miłe wspomnienia :D:D:D buahahahha :D

powtórze się raz jeszcze ciesz sie ze na mnie nie trafiłaś:D a ty mewa nie pierdol, ze kazdy by to zrobił na jej miejscu

>A tak naprawdę to prawie każdy by to zrobił na jej miejscu. coraz zabawniejsze teksty walisz. no i oczywiscie co doradzasz kolezance? ukryc prawde i kłamać i chłopakowi i rodzinie. no tak kto w dzisiejszym świecie bierze ODPOWIEDZIALNOŚĆ za swoje czyny...

Powiedziałam prawie każdy. Miałam na myśli, że jak się zacznie to potem trudno to przerwać. Mam oczywiście seks.

Każdy ma prawo popełniać błędy, to co przeżywa jej wystarczy. Nikomu nie mów i zapomnij o tym. Posłuchaj starszej koleżanki.

Dajcie dziewczynie spokój, bo niedość, że ma doła to jeszcze się nad nią znęcacie. A tak naprawdę to prawie każdy by to zrobił na jej miejscu. prosze nie rob z nas gejów :P

>Miałam na myśli, że jak się zacznie to potem trudno to przerwać. >Mam oczywiście seks. no tak kolejna świetna wymówka. jakby podleciało do niej stado murzynów i zaczeło ja posuwać to tez by pewnie nie umiała przerwać. no bo seks to sie ciezko przerywa. >Każdy ma prawo popełniać błędy, to co przeżywa jej wystarczy. ah tak zapominasz tylko ze to nie ona jest tutaj stroną poszkodowaną. Jak myślisz czy zona tamtego faceta nie ma prawa wiedzieć z kim żyje? tamta kobieta może jej wybaczy, ale to leży tylko w jej mocy nie twojej. Skoro była taka dorosła żeby sie pieprzyc z żonatym facetem to niech weźmie na siebie odpowiedzialność za to co się stało.