Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolinka

pytanie o warzywa zielone

Polecane posty

Gość kokolinka

mam pytanie. czy ktoś z Was zna odpowiedzi na te dwa pytania? może jakaś Pani domu lub kucharka z zamiłowania?:) będę bardzo wdzięczna. 1. dlaczego zielone warzywa wkładamy do zimnej wody i dopiero gotujemy? 2. jakie składniki nieodżywcze ulatniają się z warzyw kapustnych podczas gotowania?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kokolinka
może jednak ktoś się na tym zna? bardzo proszę:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kokolinka
dzięki:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×