Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SofaBeat

Dlaczego On nie chce dziewczyny ?

Polecane posty

Kobiety które zakochały się w takim facecie nie mają nic do gadania...poprostu taki typ człowieka ;) Jeżeli go kochasz a on nie chce nic nie poradzisz...sama jestem w takiej sytuacji i nie moge nic zrobić. próbowalam ulożyć życie sobie z kimś innym ale nie mogłam zapomnieć o nim.:( Zawsze można kochać kogoś skrycie tak jak ja, mi wystarczy że zobacze go, popiszemy trochę razem i świadomość ze nic mu się złego nie dzieje:)

Gość bjbmnbfdsbfdnfdm nfb
moze woli sie bawic i korzystac z zycia a nie wiazać?:o poza tym skad wiesz czy jest taki zaradny? dostalem w spadku mieszkanie i dom z duza działką wiec mam calkiem konkretny majatek, czy to znaczy ze jestem zaradny?:D

Gość No znowu
Czarnulka019... ''Kobiety które zakochały się w takim facecie nie mają nic do gadania...'' To zdanie mnie dobiło ... Jak to nie mają nic do gadania ? a co to kobiety to psy ? Kobieta to też człowiek, na dodatek człowiek który walczył o równouprawnienie. Nie gadajcie takich głupot - kobieta tak samo może się zakochać jak facet, ale jeśli nie umie się o kogoś walczyć, to też siętego kogoś nie ''kocha''. Tyle że niestety kobiety wychodzą z założenia, że one nic nie muszą i nic nie mogą i nie piszę tego złośliwie i nie do wszystkich. Teraz dziewczyny/kobiety chcą żeby im pomagać, żeby je rozpieszczać, żeby spędzać z nimi jak najwięcej czasu, żeby zawsze to chłopak zrobił pierwszy krok, żeby chłopak umiał się utrzymać, żeby chłopak był pracowity, żeby chłopak był elegancki, żeby zawsze umiał sie zachować, żeby był zdecydowany itd... Tragedia . Każda szuka ideału, a jak jej coś nie podpasuje to już się pluje, lub kończy znajomość. Do pointy(czytaj; płęty) Czarnulka znowu pokazujesz jakie dziewczyny co cwaniary, nie chce im się nic, nawet postarać o chłopaka który im się podoba, tylko mówią: - zawsze bd. goskrycie kochała... Tia... Ale poczekaj jak każda, może sie doczekasz, a może nie, raczej nie, jak już wspomniałaś. Kurde, znowu podsumowanie: DZIEWCZYNY każdy ma dać coś od siebie, wam sie ktoś podoba wy możecie troche poświrować, nam się ktoś podoba to my. To działa w obie strony w każdy sposób . ;) Życzę wszystkim powodzenia ;)

Gość rozaliaaaaaa
to jest taki typ czlowieka, ni sie nie wiążą, nie zakochują bo sie przed tym bronią rękami i nogami, owszem spotykają sie z kobietami ale raz czy dwa czy trzy zeby za duzo do dziewczyny nie poczuć i zwiać :-) Moj szwagier to taki facet :-0 czasami jak go posłucham to mam ochote mu przywalić, myśli i gada tylko o sobie, na koncie kupa kasy, wyjezdza na wakacje Portugalia, Hiszpania, Turcja ( ale wyjezdza z kolegami, znajomymi nigdy z dziewczyną!) ten typ tak ma ;-0

Gość gdybym zgolil was
ja tez dalem kosza paru dziewczynom... po prostu wole byc sam. Zwiazki to obluda. Zreszta wystarczy sobie kafepoczytac jak mezatki zdaja relacje z pupcenia sie. Wole miec wiele kobiet naraz, ale zadnej nie chce na glowie. Znam je na tyle dobrze ze nie w glowie mi sluby.

Gość markoo
odczuwam wewnetrzny spokoj bez kobiety na stale...