Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoooNNNNikka_a

Jak z koloru czarnego zrobić kolor BLOND?

Polecane posty

Gość MoooNNNNikka_a

2 lata miałam kolor blond ale znudził mi się i pomalowałam włosy na ciemny brąz i tak stopniowo stopniowo i doszłam do koloru czarnego. Na czarno maluję włosy w zasadzie już od 1,5 roku raz na 1,5 miesiąca he he :) teraz chciała bym znowu pomalować na blond?? ale jak to zrobić hm . . . ?? zwykła farba chyba nie wystarczy... macie może jakieś doświadczenia?? pozdrowionka

Gość MoooNNNNikka_a
???? :)

Gość proponuje wizyte
u dobrego fryzjera i nieoszczędzanie na takim zabiegu. Niestety potrzebne jest rozjaśnianie, a to nieodpowiednio zrobione niszczy masakrycznie włosy.

Gość a jaki jest Twój naturalny
kolor włosów?

Gość MoooNNNNikka_a
też ciemny ale nie czarny jak pierwszy raz malowałam włosy swoje naturalne na blond pasemka to pasemka wyszły mi bardzo ładne takie bielutkie:) ale teraz niestety mam czarne i z 2 cm odrostu to na tym odroście by wyszedł ładny blond a na czarnych nie:(

Gość a jaki jest Twój naturalny
to tylko w grę wchodzi dekoloryzacja u fryzjera,sama nic nie eksperymentuj bo tylko zniszczysz sobie włosy.

Gość pomyslowa
witam. nie rob sobie dekoloryzacji, bo to strasznie niszczy wlosy. ja mialam blond potem zachcialo mi sie czekolad a teraz znowu chcialam wrocic do blond:)) mam super fryzjerke, która rozjasila mi wlosy i teraz mam ciemny blond. jeszcze ze dwa razy i bede superblondynka:)) musisz rozjasnic wlosy stopniowo, bo inaczej mozesz je stracic. mowie serio

Gość pokaloka
Po pierwsze z czarnego nigdy nie rzucaj sie odrazu na blond...no chyba ze chcesz miec blond kosztem ladnych wlosow.Rozjasniaj stopniowo,rob pasemka co miesiac,za kazdym razem coraz wiecej i wiecej.Czasochlonne ale najbezpieczniejsze dla wlosow.Niestety ja nauczylam sie na wlasnym bledzie,tez z ciemnego chcialam odrazu byc blondynka...i musialam wlosy obciac na krotko.

Gość MoooNNNNikka_a
ALE JAK ZROBIE SOBIE TE PASEMKA TO BĘDĘ MIAŁA JE rude!! ojej patrzę że cięzko będzie

Gość MoooNNNNikka_a
:(