Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haha

buty...

Polecane posty

ost kupilam baleriny..wszystko bylo wporzatku jak je przymierzalam...ale zauwazylam ze jak jest cieplo i dlugo w nich chodze to moje nogi brzydko pachna....nie wiem dlaczego i czego to przyczyna nigdy w innych butach nei mialam....

takiego problemu (zapomnialam dopisac)

Gość DEDYKOWANY PRZEZ UE
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

no to na pewno..ale wlasnie nie wiem czy jak kupie nowe wkladki to cos to da...czy poprostu to przyczyna ogolnie butow;(

najważniejsza jest podszewka obuwia-jak nie jest skórzana to nic Ci niestety nie pomoże

bez sensu..jakos zawsze nie kupywalam skorzanych i jakos nie bylo takiego problemu;..

Gość wertetert
No ale miałaś założone jakies skarpetki czy rajstopy? Bo jak na gołą stopę to moze sie bucik zaśmierdzieć :P

ej na gole;p cieplo to po co mi rajstopki ale w innych tez na gole chodzilam:P

W butach skórzanych, również tych ze skóry naturalnej a nie ze skaju (czyt. ze skóry ekologicznej) jest minimalna wentylacja. Wiem co piszę, bo szyję skórzane torebki i przy wykańczaniu po 10 min. trzymania ręki w skórzanej torebce mam mokrą dłoń. Po prostu, nogi się pocą, zwłaszcza na początku użytkowania to czuć (bp np. buty mogą być zaimpregnowane jakimś środkiem). Tanie materiały też mogą "pachnieć" dość specyficznie. Wkładki raczej nie pomogą, raczej talk do stóp. Nie kosztuje dużo, a efekty daje :) I noszenie rajstop/ pończoch/ podkolanówek/ stopek również.