Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co z tym wujkiem

__chamski wujek na weselu___

Polecane posty

Go艣膰 co z tym wujkiem

Zbliza si臋 moje wesele. Moja rodzina jest bardzo kulturalna, zr贸wnowa偶ona. narzeczonego rodzina jest troch臋 bardziej rozrywkowa, ale to tez porz膮dni ludzie. Z wyj膮tkiem wujka- starego kawalera. Dostaj臋 dreszczy na my艣l o jego chamskich tekstach- szczeg贸lnie, gdy sobie troch臋 wypije j臋zyk mu si臋 rozwi膮zuje :O. Wiem, ze b臋dzie chamski, bo niedawno by艂o wesele mojego narzeczonego brata i on do kobie, kt贸re z nim tanczy艂y rzuca艂 takimi chamskimi tekstami, ze szok. Do mnie te偶, a nawet do matki panny m艂odej. Jak sobie poradzi膰 z takim osobnikiem? Gdyby pu艣ci艂 taki tekst do mojej mamy lub jakij艣 cioci, by艂yby na pewno bardzo zdegustowane. Ostrzeg艂am moj膮 mame, aby z nim lepiej nie tanczy艂a, ale ona chyba nie zdaje sobie do ko艅ca sprawy, jak on potrafi si臋 chamsko odezwa膰. Co robi膰? Aha, zaproszony musi by膰, niestety....馃槧

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niech mama z nim pogada
(to brat?) i powie,ze zachowywal sie nieelegancko na poprzednim weselu i ze ma nadzieje ,ze teraz bedzie inaczej. Najwyzej sie obrazi i nie przyjdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daddff
Wiesz ja mam takiego kuzyna stary kawaler zenic sie nie chce i nie mysli nic nawet zeby sobie poszukac dziewczyny, jest chamski w rozmowie, opryskliwy nie umie normalnie rozmawiac z ludzmi, nie umie sie zachowywac przy stole beka przy ludziach, przeklina, jest gotowy nawet b膮ka puscic, a jak sie opije to wymiotuje nawet na siebie, nie wiem jak ja przezyje kiedys swoje wesele, dla niego wesele to super okazja by za darmo sie nachlac, najbardziej sie boje jaki bedzie w stosunku do gosci ze strony mojego narzeczonego ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tym wujkiem
To brat taty narzeczonego... oni si臋 wstydza za niego, ale raczej nic mu nie powiedz膮 :O Ja postanowi艂am, ze zatancze z nim na pocz膮tku (na pewno mnie poprosi) i gdy rzuci chamski tekst, to go po prostu tak zjad臋, zeby mu si臋 odechcia艂o... Mam nadziej臋, ze poskutkuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem tak......
jako艣 musisz to prze偶y膰. w ko艅cu nie masz wyj艣cia. po prostu bacznie go obserwujcie i pilnujcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tym wujkiem
no niby tata narzeczonego ma go pilnowa膰. Ale nie wiem, czy to co艣 da, bo przeciez jak b臋dzie z kim艣 ta艅czy艂, to te艣膰 nie b臋dzie ko艂o nich skaka艂 i s艂ucha艂, co m贸wi... Masakra, jak powie co艣 mojej mamie albo siostrze, to si臋 spal臋 ze wstydu :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem tak......
to je uprzed藕. konkretnie im powiedz jaki to cham.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czaczacza
Spokojnie, dlaczego ty masz sie za niego wstydzi膰? To przeciez nie tw贸j syn, nie ty sama, tylko jaki艣 tam wujek, doros艂y ch艂op. Jak sie b臋dzie 藕le zachowywa艂, to tylko sobie wystawi swiadectwo. Jak mnie jakis chamski typ zaczepia, to nie ogladam si臋 za jakimis opiekunami, kt贸rzy maja go ode mnie zabra膰, tylko sama daj臋 mu w g臋b臋 i m贸wi臋, ze jest chamem i prymitywem i odchodz臋. Chyba nie masz niedorozwinietych gosci, nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tym wujkiem
no ja tez mam zamiar tak zrobi膰. oczywiscie uprzedze, kogo si臋 da, aby trzymac si臋 o wujaszka z daleka ;-p A jak wyskoczy mi z czyms, to nie r臋cz臋 za siebie :)

Udost臋pnij ten post

No tak, ale mo偶e si臋 zrobi膰 bardzo niezr臋cznie. Nie zazdroszcz臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie rozumiem skoro sie
wstydza, to nich mu powiedza,co o tym mysl膮, albo nie zapraszaja, w koncu dorosly czlowiek, chyba odpowiedzialny. Nikt mu nigdy z rodziny nie zwracal uwagi? Po co sie masz stresowac? A te chamskie teksty to np jakie? Mozesz dac przyklad Bo trudno os膮dzac i dawac rady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tym wujkiem
no tego si臋 w艂asnie obawiam. Narzeczonego rodzina juz go zna i oni to po prostu olewaj膮. Ale moi, jak us艂ysz膮 cos takiego, to chyba zawa艂u dostan膮 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tym wujkiem
np. powiedzia艂 do matki panny m艂odej na weselu- fajna dupa z Ciebie- i to by艂 naj艂膮godniejszy jego tekst. Potem rzuci艂 jej jeszcze jeden, znacznie bardziej wulgarny i chamski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem tak......
eee tam... jako panna m艂oda na w艂asnym weselu us艂ysza艂am od pijanego m臋偶a matki chrzestnej mojego m臋偶a "jakbym by艂 m艂odszy, to bym ci臋 r偶n膮艂 a偶 by furcza艂o". :D to jest dopiero bydl臋. i te偶 si臋 go da艂o prze偶y膰. dasz rad臋 i zobaczysz, 偶e jego wybryki nie przy膰mi膮 wspania艂ej imprezy.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie sypiam z komiczne
dajcie mu cos na przeczyszczenie w piciu na samym poczatku, spora dawke; to go powinno spacyfikowac... ale na samym poczatku bo jak juz bedzie wstawiony to moze byc zonk...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tym wujkiem
hmmm no ten "m贸j" wujek to chyba jednak jest jeszcze lepszy od Twojego :D potem, jak tanczy艂 zn贸w z matk膮 m艂odej i trzyma艂 jej r臋k臋 na plecach to powiedzia艂: szkoda, ze Ci pipka na plecach nie wyros艂a!!!! I CO???????? Niechby on takie teksty rzuca艂 do mnie, to p贸艂 biedy, ale jak wyskoczy z czym艣 takim do mojej mamy albo siostry, to zabij臋 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem tak......
mam臋 albo siostr臋 uprzedzisz. gorzej jak do jakiej艣 dalszej rodziny co艣 palnie. ;) ale w ko艅cu ka偶dy mo偶e sobie sam da膰 rad臋 i sprowadzi膰 go ripost膮 na ziemi臋. nie mo偶esz i nawet nie powinna艣 czu膰 si臋 odpowiedzialna za zachowanie go艣ci. ka偶dy swoim zachowaniem 艣wiadczy tylko o sobie. na pewno b臋dzie wspaniale. nie martw si臋 niepotrzebnie. powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tym wujkiem
dzieki:) wujek 艣ni mi si臋 po nocach :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Hej tez mam takiego wujka. Byl wczesniej u mojego brata na weselu i poprostu szok. Inny wujek non stop musial go pilnowac. Stwierdzilam, ze nie chce takich gosci na swoim weselu i poprostu go nie zaprosilam. Wszyscy wiedzieli czemu. I jesli komus to sie nie spodobalo to jego problem. Nie toleruje chamstwa. A tym bardziej na swoim weselu. U mojego narzeczonego tez jest wujek, ktory lubi przecholowac z alkoholem. Ale od gornie mu powiedziala tesciowa (jego siostra) ze jesli choc na minute bedzie zachowywal sie nie tak wyleci z gwizdem z wesela. I bylo ok. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iustereczko
Ja te偶 mam takiego wujka, tylko 偶e m贸j ma 偶on臋. Cham prymityw, jego teksty to chyba tylko jego 艣miesz膮, poza tym cz臋sto mu w ta艅cu r臋ce lec膮 nie tam gdzie trzeba. Jedyna osoba jakiej nie chcia艂am absolutnie na weselu mie膰. M贸j m膮z tez go nie lubi, to jest po prostu taki cz艂owiek kt贸remu raz po prostu strzeli艂am w g臋b臋 bo mnie pr贸bowa艂a po ty艂ku poklepa膰 z tekstem 偶e mojemu facetowi to przecie偶 pozwalam. Problem w tym 偶e babcia si臋 upar艂a i mama za moimi plecami wys艂a艂a mu zaproszenie, ale by艂am z艂a na ni膮. Tylko 偶e w艂a艣nie da艂am mu do zrozumienia 偶e nie chce go na swoim weselu, po prostu przy pierwszej okazji powiedzia艂am mu prawd臋 偶e dosta艂 zaproszenie bo wypada i dlatego 偶e moja mama je wys艂a艂a. Ale zdaj臋 sobie spraw臋 偶e nie do ka偶dego to dotrze

Udost臋pnij ten post

U mnie b臋dzie serdeczna Przyjaci贸艂ka by艂ej dziewczyny mojego M臋偶a... te偶 podobno zachowanie babki pozostawia "wiele do 偶yczenia". A jeszcze fakt, 偶e jest Przyjaci贸艂k膮 "by艂ej" mo偶e doda膰 "uroku" ca艂ej sprawie :) Ale juz ustalilismy, 偶e w razie pierwszej "wpadki" zalicza drzwi... albo okno - zalezy co bedzie bli偶ej ;)

Udost臋pnij ten post