Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tchibo

pierścionek i obrączka są ze złota a co z biżuterią slubną??

Polecane posty

bizuteria slubna powinna byc w kolorze srebra lepiej by to wygladalo ale jak to zrobic kiedy obraczka i pierscionek bedzie ze zlota nie bedzie sie to gryzlo ze soba?? nie wiem moze zlota bizutera zamiast tej niby srebrnej jak myslicie?? jaka Wy bedziecie miec??

Mialam srebrne kolczyki i srebrny naszyjnik delikatne wszystko i nic sie nie gryzło ze sobą a poza tym kto powiedzial ze powinna byc srebrna?

Gość co z tym wujkiem
ja pierścionek i obrączkę będe mieć z żółtego złota, a biżuterię kryształową lub perły. Moim zdaniem do białej sukni złota biżuteria jakos nie bardzo pasuje

Ja nie moge znieść sztucznej bizuterii, nie rozumiem dziewczyny kupują suknie po kilka tysiecy, welony za kilkaset zlotych na wszystko kupe kasy wydają a bizuteria za 40zł zakladają dla mnie to nie pojete, ja bizuterii wogle nie chce miec jedynie kolczyki (jakies wyraziste) z białego złota, takie które zostaną i bede miec pamiątkę na całe życie :) no i pierscionek zaręczynowy który tez jest z białego złota, obraczke mam mieszaną wiec mysle ze wszystko bedzie do siebie pasowac natomiast żółte złoto chyba ładnie bedzie wyglądało przy sukni w kolorze szampana, waniliowym lub takie ciemne ecru.

ja mialam suknie bardzo jasne ecru a na niej srebrne aplikacje i jak pisalam mialam srebrna bizuterie ale akurat nie nalezala do najtanszych wiec nie zalowalam a pamietke mam owszem bo nosze do dzis

nie no jesli sasrebrne dodatki (aplkacje, koronki hafty) to wiadomo ze juz żółta bizuteria bedzie sie gryzc ja sama mam suknie ze srebrną koronką i wiem ze żółte złoto by sie gryzło no ale jak tylko obrączka i to mieszana to chyba nie bedzie tak zle? A z tą tanią bizuterią to chodziłomio dziewczyny kltóre na allegro wystawiają suknei za kilka tys + dodają bizuterie jakis materiałowy kwiatek na szyje za 20zł albo komplet sztucznej nawet nei srebrnej

Ja propnuje swarovskiego jesli chodzi o krysztaly jesli ktos chce tyle wydac. Ale bizuteria stamtad jest naprawde widoczna i pieknie sie mieni. No ale musi pasowac do calosci. Aha, do sukni w kolorze szapmana pasuje brudne zolte zloto - takie jakby starawe lub krysztaly jesli jest taki motyw w kiecce.

Gość też mam złoty pierścionek
a suknia jest ecru, więc biżuteria też będzie złota, bo jakoś mi inna nie pasuje