Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunuuu

PANOWIE! brunetki czy tlenione blondynki? D

Polecane posty

Gość Męskim Okiem
Dla mnie kolor włosów jest mało ważny ważniejsza jest fryzura , bardzo wiele zmienia .

Gość
aliksandra ja jestem ruda jetses ruda? :P ;)

Gość Męskim Okiem
Rudych jest najmniej spośród kolorów. To pewien niewielki atut.

Gość nunuuu
ja znam dziewczynę - marchwekoworudą i jest sliczna!

Jesooo czy zawsze blondynki musza dowalac brunetkom i vice? No bez przesady :O Nie liczy sie kolor wlosow a uroda . Nie wszytskie blondynki sa ladne . Nie wszytskie bruntki sa ladne. Nie wszytskie blondynki tetnia zyciem . Nie wszytskie brunetki tetnia zyciem . (a tak wogole nie bardzo rozumiem skad wniosek ze blondynki maja polot , wydawalo mi sie ze to brunetki kojarzone sa bardziej z temperamentem i ogniem a blondynki ze slodkoscia itd . Jak dla mnie to nie nalzey generalizowac , mozna spotkac blondynki jak i brunetki mdle wiec o co ta klotnia? ) smieszy mnie mit typu: blondynki sa glupie a brunetki to zimne wredne suki . co za zasciankowosc :O pozdrawiam P.S. Jestem brunetka i nie bronie ani brunetek ani blondynek ale tez i nie jestem przeciw i nie mam zamiaru nikogo obrzucać blotem z powodu koloru wlosow :O żenada :O 🖐️

Gość Męskim Okiem
Przecież to głupota powiedzież ze uroda to tylko kolor włosów . Chyba najlepszym wyjsciem jest dobry fryzjer / stylista który zaproponuje stosowne zmiany.

Gość Męskim Okiem
Nie ma to jak reklama środków na potencję :O

Gość nunuuu
taak. ja sobie kupie. moze mi wyrośnie ... yyh

Gość pewien uprzejmy facet
oczywiscie, ze to głupota. to wieczne spieranie się , ktore lepsze : blondyny czy brunetki. a przeciez są jeszcze szatynki i rude:P ale co takiej blondi np., ze ma blond włosy, jak co chwila lata na solarium i ma wiesniacki typ urody? to samo dotyczy brunetek i reszty. sam kolor włosów to nie wszystko:/ a co z twarzą? chyba o tym zapomniałyscie. co ic po włosach gdy masz brzydką gębę. ale z was puste lafiryndy. ech

Gość Męskim Okiem
Fryzura powinna być ułożona z dłuższych włosów minimum do szyi . A kolor i jej styl to już dowolnie ma być fantazyjnie i ładnie.

Gość natii .
Większość ludzi uważa blondynki za naiwne , głupiutkie dziewczynki , które mają pusto w głowie i tylko ładnie wyglądają ... Czy to znaczy , że to grzech być blondynką ? Z niektórych wypowiedzi wynika, że każda dziewczyna powinna być brunetką lub ruda , bo inaczej będzie uważana za dziewczynkę do towarzystwa , która ma mózg jak orzeszek ... Ci co piszą ze blondynki są głupie to po prostu brunetki , które zazdroszczą nam - blondynkom . proste . ;)

Gość DO : Blondynka pełna gęba
Pffffffffffffffff........:| Według ciebie blondynki maja lepiej w zyciu! BZDURA!!!!!!!!!!!! bo jesli ktos potrafi ulozyc sobie zycie i dazyc do celu to osiagnie wiecej niz ......... A tak pozatym brunetki sa baaaardzo sexy a blondynki-świński kolor. Sory ale jestem zła bo każdy na swoj sposób jest piękny blondyna,brunetka itp. TYLKO NIE OBRAZAJ BRUNETEK BO SAMA NIA JESTEM I UWAZAM TO ZA ZASZCZYT ZE NIA JESTEM