Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Justys, za to, ze jesteś taka fajna Sami, za to, że jesteś jaka jedyna w swoim rodzaju Żarówka, za zdolności do satyrycznych reportaży ze zdarzeń bieżących Retro, za zasługi dla życia forum lusiu dziękuję i na wzajem 🌻 retro- kochana- ty możesz na kafe budować okręty, jeździć pociągiem, ryczeć jak bóbr po spermie, walczyć penisami ( to nie literówka żadnej litery między wyrazami nie brakuje)) ja mogę robić cyrki:) robię bo chcę robię bo życie jest złe :P

Gość Luśka F.
"Lussi, pomimo tego, że lubisz peny kafeteryjne --> ' Justys, a czy to moja wina, że te peny kafeteryjne obrały sobiemnie za obiekt swojej sympatii. z mojej strony to zwyczajna reakcja zwrotna (jeszcze przechowuję te uczuciowe maile) ;-) " Lusia jesteś jedyną les jaką znam która czeka na deszcz penisów" sami, odpowiedź jak wyżej. :P

Gość Luśka F.
"lusiu dziękuję i na wzajem : ike, nie chciałam dedykować zaocznie, Tobie poświecę osobny post (będziesz pod wrażeniem!)

a mnie luśka peny kafeteryjne jakoś już nie lubią podobno brakuje mi jakiegoś organu zwanym sercem :O :D

Gość Luśka F.
Sami, a czy peny kafeteryjne aby na pewno znają się na anatomii? Wydaje mi się, że nieliczne. :)

No nie wiem czy sie znają czy tez nie,ale muszę przyznać ze pare penów było interesujących :)

Gość Luśka F.
"Luska- a co ze mna ???' Ale tu harówka na tym topiku, jak słowo daję. :P "No nie wiem czy sie znają czy tez nie,ale muszę przyznać ze pare penów było interesujących " Heh, to ja, jako miłośniczka penów słaba jestem, bo ciężko mi skojarzyć nawet tych czterech wymienionych przez Retro. :)

mysle ze Lusia lubiłas komika psełdo santo szukanie są 4 :P

mnie by bardziej zastanawial fakt- skad ona wie tak duzo o tobie i twoich penach ? :O czy tylko ja nie czytam kafe jak leci?????? :O musze sie zmienic ;) ide sie zmienic :P

Gość Luśka F.
Sami, dzięki. Coś mi się przypomina. ;-) Zielona, ja tam nie wiem skąd, w końcu blondynka jestem. :P

Gość Ju..................
I tak Lusia wie najwięcej - w końcu jest modką :classic_cool: :P

❤️ Zielona Kochanie ❤️ @ :P ;) Ps. dziękuje za stopkę jest piękna :P ;) proszę zrób dla mnie pedicure francuski :P ;) i ubierz obcasy na 12 cm :P ;) 👄

jak to skąd? retro o penisach wie WSZYSTKO jako pierwsza- jakby nie było zauważyła nabrzmiałego penisa komicznego i nawet ta info chciała podzielić się ze światem - niestety spotkała się z brakiem zrozumienia bezdusznej i stronniczej moderacji myślę, że spokojnie potrafiłaby wymienić większość kafeteryjnych penisów- a nawet ich właścicieli a lusia- cóż- lusia przy owych penisach po prostu przypadkiem się gdzieś tam pojawiła- jest więc tylko dodatkiem blond

ike mam pytanie mozna juz pisac o retro czy nie? daj mi jakiś znak 😭

Zlotus 👄 wszystko co tylko chcesz :P Ike - daj nam jakis znak :O nie trzymaj NAS w niepewnosci o boska 😭

sami a gdzieś napisałam, że nie można ? zobaczyłam tu w pewnej chwili stado kucharek- coś czym brzydziłam się w starej kuchni tak sami zezwalam na rozmowy o retro a nawet na rozmowy o penisach

dziekuje o boska z resztą tam gdzie kucharek sześć nie ma co zwykle jeść :O:P

Ikus - to tylko wrazenie :P moze w pewnym momencie nasze poglady zbyt zblizyly sie do siebie.. co sie mam praktycznie nigdy jeszcze nie zdarzylo :O Retrus- my cie tu potrzebujemy , jak powietrza scalasz nas w do KUPY ;) :D :D :D

nie przejmuj się sami na szczęście penisów się nie je tylko ssie

Zlotus 👄 my sie juz rozumiemy bez slow ;) to juz wyzsza forma milosci- tzw. uduchowiona ;) :D

a wracajac do kucharka :O skonczyl mi sie wlasnie - dla mnie to towar ciezki do zdobycia , bez tej boskiej przyprawy nie umiem gotowac :O 😭 trzeba sie bedzie kopsnac prawie 60 km. do sasiedniego kraju ... aby dzieci moje znowu zaznaly goracego jadla :P

kurcze:D sami na pamiątkę ! Kucharz niezdarny Złośliwa, będziesz moim gościem. A jak komuś to się nie będzie podobało, to mówiąc językiem do strawienia, może dostać po ryju

Gość nieistniejecie bez
N I E G O :D

Gość O N zaprzata
wasze mysli :O

Gość nie macie u
N I E G O szans :(

Gość pora to zrozumiec
:classic_cool:

Gość Ju...................
O kogo chodzi?