Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość dyżurna ike
nie mogę :D czy takie coś jak ike nadal twierdzi , że pod jaj adresem pisze tylko jadne pomarańczka ?:D

Gość ike czas morde umyć
sami to jest proste Ike nie umie normalnie rozmawiac To jest chora kobieta która uwaza sie za fajna tutaj :O a tak naprawde to nie jest akceptowana w realnym swiecie i stad jej problemy spytaj sie ike czy ma kolezanki w realu ?

nie rozumiem dlaczego sie do Ciebie dopie**alają sami myślę, że bez przygotowania do pracy z ludźmi specjalnej troski nigdy tego nie ogarniemy:)

Gość ike czas morde umyć
mi mała chyba z butnością

Gość dzieci ike
Ciekawe, dlaczego wtedy, jak Ikuś z Mało Stanowczym rozmawia. nie tylko wtedy:o nasza matka wykasowała to co było pisane nie po jej myśli :o taka juz jest , wybaczcie jej :p

mi myślę- ale na zastanowienie się mam jeszcze sporo czasu

Gość ike czas morde umyć
matki sie nie wybiera :O za to kafeteria matke zabiera :D

Gość powiem Wam coś ludzie
Także uważam ,że Ike pogubiła się w tym wszystkim. I dziwi mnie,ze Sami,zielona i inne nie przyznają racji.Tylko głupio bronią.Dlaczego?Jesteście w stanie odpowiedzieć na to pytanie?Sami nie chodzi o zazdrość,jesteś inteligentna a nie rozróżniasz?:-o Jedyna Ike siedzi od rana do nocy,nawet Ty robisz Sobie przerwy w nadawaniu Sami.Popieprzysz i odchodzisz. Mało stanowczy ? przykro patrzeć jak sie błaźnisz.A taki był z Ciebie Pan.PAN.Szkoda tego.Zatraciłeś indywidualność:-o

Pomarańczowa przyznaje Ike mnie wkurwiała maxymalnie rok temu,ale jakoś tak sie dziwnie porobiło,że ją b.lubie wirtualnie :P i chce sie z Nią spotkać na żywo. Gdyby nagle wklejała kwiatuszki i witałą sie z pomarańczami''dzień dobry drogie koleżanki,wybaczcie ze swoim bytem na kafe zakłócam Wam spokój,ale jestem osobą zorganizowaną,więc nie zaniedbuje rodziny pisząć tutaj posty'' padłabym trupem na zawał serca:P jest bardzo fajna a Wy żałujcie ze jej bliżej nie poznacie:P:)

Gość yyyyyyyyyyyyykkkkk
kurde, kobita podała swoje imię, nazwisko, zamieściła zdjęcia rodziny, opisała swoje perypetie małżeńskie, nawet podała swój adres i do tego próbuje nam wmówić, że dobrze się tu bawi, no sorry, ale wg mnie coś tu nie gra

Gość ike czas morde umyć
ze Sami,zielona i inne nie przyznają racji." nie przyznaja bo to ich kolezanka z forum :) a jak wiadomo wszem i obec kolezanek zdania sie tutaj nie podwarza to krąg zamkniety

Sami odbiegasz od tematu.Ike jest na Swój sposób fajna.Problem w tym,że przesiaduje od rana do nocy Rozumiesz?Mało czasu poświęca rodzinie,rozumiesz Sami ?:-oZatraciła Siebie.Swoją rodzinę.Dzieci. To kurewsko przykre dla obcych,a co mówić o bliskich?:-o Ike wyrwała się z patologi,a co robi? Uprawia patologię:-(

Gość ike czas morde umyć
ike ze śliny w twarz dostanie i co odpowie FAJNIE :D BO TO PRZECIEZ KAFE I TO ZABAWA :P

Gość dyżurna ike
Sami spójrz prawdzie w oczy , że to co piszesz jest totalną bzdurą :o wystarczy że będziesz miała odmienne zdanie od czegoś takiego co się zwie ike i broniła go :o

:-o " ike czas morde umyć "Człowieku zmień nicka .Miej godnosć chociaż Ty:-o

zrozumcie pomarańczowe ze to jest forum,a jakie jest jej życie i moje analizujemy na komunikatorze Wy też macie problem,śledzicie jej posty i martwicie sie jej rodziną,a realnymi ludzmi BYĆ MOŻE --NIE

Gość Ju........................
Chyba Ike lepiej wie, jak gospodarować swoim czasem niż Wy, nie? Nie rozumiem, co Wam przeszkadza.

Mi, odezwie się, w końcu to interesy a nie przedszkole. :)

Gość wróżka ike
takich klakierów jak tutaj , to nikt nie jest w stanie nawet spotkać w świecie realnym :D

Sami nadal nie rozumiesz:-o Mowa o przesiadywaniu na forum,rozumiesz? Nie chodzi o Jej czy Twoje pieprzenie,ale o to,że tracicie ,Ike traci czas .Cenny czas ,który mogłaby poświęcić rodzinie.Rozumiesz teraz?:-p

rozumiem pomarańczowa że jak ike przestanie pisać pare godzin to ucieszysz sie ze zajmuje sie rodziną ?:)

Mi, ale wyjaśniłaś mu sprawę, nie? Może nie pisz mu maila tylko zadzwoń do niego. Pomarańcze, a Wy się o Wasz czas spędzony na kafe na śledzeniu Ike nie martwicie? Przecież mogłybyście go spędzić pożytecznie... :D A nawet jeśli Ike miałaby problem z uzależnieniem od kafe, to co Was to, cholera, obchodzi?! Czyżbyście nie miały swojego życia?

:O napisze raz Ike ma etapy 1 etap --rzadko piszę prawie jej nie ma na kafe drugi etap-- to napierdalanie postów 24/24 i tak sie zmieniła bo siedzi tylko na tym topie tak ma ,nie uwazam ze przez pare dni tego drugiego etapu jej dzieci umrą z głodu

ech skoro czujecie sie lepiej pisząc o niej''mordo zajmij sie dziećmi'' to gratuluje

a wy od jakiego czasu napierdalacie o ike?? co? co która z was obchodzi co robi jakaś tam osoba spośród miliarda istnień na świecie dobre panie samarytanki się znalazły:D to co robię jest tylko i wyłącznie moją sprawą nie zamierzam wam się ani tłumaczyć i nie zamierzam ani o moim czasie, mojej rodzinie z wami rozmawiać nic nie wskóracie:) więc może znajdziecie sobie obiekt bardziej reformowalny? bo szkoda waszej energii:) umiecie przyjąć to do wiadomości? myślę, że nie więc nie dziwcie się, że ja was wcale nie mam ochoty ani czytać ani tym bardziej waszych słów analizować:) naprawdę laski! zacznijcie żyć swoim życiem ja sobie poradzę:P i jeszcze jedno- ja niefajnych ludzi unikam a wy cierpicie chyba na zbiorowy masochizm:)

Sami jeśli Ike ograniczy pisanie tutaj o połowę.Czyli 12 godzin tutaj,12 godzin dla rodziny,wtedy się ucieszę.Pod warunkiem,ze uczyni to od teraz do chociażby grudnia masz jeszcze jakieś warunki:D??? ciesz się ze swoich sukcesów wyjdzie ci to na lepsze:) bo chwilowo to co piszesz jest chore tak się wtryniać w życie zupełnie obcej ci osoby to wszystko co mam na serioo i na poważnie do powiedzenia drogie panie ja w odróżnieniu od was powtarzać się nie lubię

dzieci Ike zajmijcie sie zdobywaniem pożywienia jak mój syn:P Ikuś spadam do niedzieli 🌼

smuci mnie to,że nie masz swojego życia skoro znacie moje imię , nazwisko, adres- jest takie coś jak pomoc społeczna, błękitna linia i inne organizacje- skorzystajcie z nich jak tak bardzo jesteście swojego pewne:)

jaka cisza:D jak tam pomarańcze:D piszecie donosy??? :D