Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

retro wybierasz się może do egiptu:P dla ciebie to chyba wybawienie coś jak in vitro- nie musisz patrzeć na nabrzmiałego penisa a wnuki kiedyś będą :P

mi mała ciesz się że to tylko ponad godzina- wyobraź sobie nocny lot np do nowej zelandii lub ameryki:) oka byś nie zmrużyła :D!!

mi mała- ale mam nadzieję, że mu nie uwierzyłaś ??:D oni zawsze tak mówią a pokaż im tylko większego cyca........

mi mała współczuję a jeszcze bardziej mężowi kojarzę te pólnagie sezonówki raz pamietam jak jedna zaczarowała mnie pupą odzianą w przykrótkie spodenki dżinsowe robiła zakupy w markecie wszystkie wózki prowadzone przez panów dyskretnie sunęły za nią ja na końcu, zaczarowana pochodem... dupa to potęga.

raz pamietam jak jedna zaczarowała mnie pupą odzianą w przykrótkie spodenki dżinsowe robiła zakupy w markecie to ja jednak wolę duży biust

"wiesz co, myslalem o tym, i gdybym mial wybrac wole ciebie niz je obie naraz" mi mała ty pamietaj że facet ma dwie głowy... i myślenie tej większej nie pokrywa się z myśleniem tej mniejszej.

zwłaszcza jak "obie naraz" już tam mu nieźle wyobraźnia buzowała ;)

nie musisz patrzeć na nabrzmiałego penisa .. Ike ja wierzę że przyjdzie taki dzien kiedy napiszesz coś do mnie o penisie, a ja się zapytam co to jest....

Ike ja wierzę że przyjdzie taki dzien kiedy napiszesz coś do mnie o penisie, a ja się zapytam co to jest.... retro jakby ci to powiedzieć może spróbuj tych warsztatów na których była zielona odrzucisz penisa raz na zawsze tylko nie przesadź- świecące członki to nie jest to co retro chciałaby zobaczyć :)

cóż, ja tam zazdrosna jakas nie jestem, wiem ze jestem sexy i takie tam ja na wszelki wypadek jednak wolę pozostać zazdrosna :) z wielkim cycem nie wygrasz;) choćby chłop i chciał to jak go przyciśnie nieboraka to amen lepiej być czujną

ike, nie czuj sie oburzona ale ja siebie z nimi w 3 wyobrazalam sobie juz w samolocie czuje ię oburzona! ja jak sobie wyobrażam to raczej samych facetów i mnie mi mała gdzie masz głowę !!??

Ike jakie warsztaty...? i dlaczego z czystym sumieniem każesz mi podążać ścieżkami zielonej...? :P zmiłuj się...

retro:D tylko proponuję szczegółów nie znam ale jak widać można pozbawić się wielu rzeczy precz z wiarą precz z tradycja i precz z penisami

mi ja wcale absolutnie nawet w jednym procencie

oj retro teraz się trochę zapędziłaś :)

apropopo fantazji: moja znajoma ma solarium, raptem dwa łózka opowiadała jak jakaś panna przyszła na 15 minut , i odleciała w kimono podczas opalania... łózko się wyłaczyło, a ta śpi... potem sie tłumaczyła że jej sie tak błogo zrobiło... swoją drogą: 15 minut....! kur...! niewyobrażalne! czy to nie boli..????

swoją drogą: 15 minut....! kur...! niewyobrażalne! czy to nie boli..???? ale wciaz mówimy o solarium?? z solarium nie wiem jak jest ale TO nie boli :)

z solarium nie wiem jak jest ale TO nie boli :D:D:D oj, ty, ty........

retro ale ja serio mówię :D i wiem co mówię !

ja bym polemizowała to taki szczególny rodzaj bólu.. ból jaźni ból istnienia w celu pieprzenia ból serca że ci sie coś wwierca ból duszy że ci naruszy.. eee.... musze chyba iść... :D:D :P

a co , retro ??:D też ci się błogo zrobiło ??:D

nie zrobiło mi się błogo bynajmniej raczej chyba robi się zbyt jasne że wakacje naprawdę mi nie slużą:)

raczej chyba robi się zbyt jasne że wakacje naprawdę mi nie slużą retro to nic nad wymazaniem z twojej głowy penisów popracujemy w roku szkolnym:)

nad wymazaniem z twojej głowy penisów popracujemy w roku szkolnym no, spoko tylko czemu tak ci na tym zależy????

Ike ja wierzę że przyjdzie taki dzien kiedy napiszesz coś do mnie o penisie, a ja się zapytam co to jest.... myślałam, że to tobie na tym zależy- ale jeśli źle zrozumiałam, to nie ma sprawy, żadnych penisów wymazywać nie będziemy :)

sami nie mogłyśmy się powstrzymać zwłaszcza retro- do niej miej pretensje:)