Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoss90

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Mam pytanie.. mój brzuch jest wzdęty i mam bardzo gęsty biały śluz czy mogę być w ciąży? Ogólnie brzuch mam strasnzie ociężały i to nie są takie normalnie wzdęcie.. To jest takie dziwne uczucie.. Inncyh objawów narazie nie mam ale strasznie się boję! :(

zadaj sobie pytanie czy współżyłaś ostatnio bez zabezpieczenia w dni płodne. To wiele wyjaśni

Gość fiki miki mala
jestes mowie ci tak szczerze

Mam nieregularny okres wiec nie wiem do konca kiedy mam dni plodne i tu jest problem.. Ale czy to mogą być objawy ciąży?

Gość fiki miki mala
dobra to nie sa objawy, pewnie cos zjadlas, a sluz to cos normalnego.... moze pora sie wybrac n=do gina na cytologie? moj lekarz mi tlumaczyl ze jak sie ma nadzerke to ma sie rozne sluzy a jak sie ja wymrozi to nie powinno byc zadnych uplawow, nie wkrecaj sie i tyle wzdecia w ciazy nie sa mozliw co innego jak by cie jajniki bolay albo piersi

Gość bnm
gratuluję, to ciąża :)

Ale gdzies czytalam ze taki gęsty biały śluz występuje tylko jak się zajdzie w ciąże.. Nie wiem może faktycznie sobie wkręcam? Nigdy tak nie miałam tzn takiego dziwnego uczucia bo to naprawdę jest dziwne i dlatego się martwię..

Gość fiki miki mala
a masz powody do martwienia?

Gość Mala_09
dni plodne ok. mozesz nie wiedziec, a czy wspolzylas z zabezpieczeniem czy bez to chyba wiesz?

Ogólnie to to nawet nie było całkowite współżycie.. Tylko palcówna. Z tym że boję się że mógł coś przenieść na palcach...

Gość kikaasss
jezuuuuuuuuuuuuuuuu.... debilko...zrob test i wypierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie klnij kobieto a debilkami są odoby które tak się wyrażają.. do tego jest forum żeby się zapytać a jak Ci się nie podoba to nie czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niepewna24
Hej Wam, ja mam taką sytuacje że mam przepisane tabletki antykoncepcyjne YAZ od ginekologa ale powinnam je zaczac brac dopiero jak dostane okres wiadomo ale wczoraj mialam stosunek przerywany z chłopakiem, zadnych gumek ani tabletek zero ochrony ale w ostatniej chwili na brzuchu skończył a nie w środku i przez dzisiejsza noc tak sie denerwowalam ze dzisiaj rano wzielam dwie tabletki antykoncepcyjne YAZ ktore powinnam zaczac brac od okresu dopiero ale wzielam je zeby nie doszlo do zaplodnienia tylko ze nie wiem wlasnie czy to cos dalo, bo stosunek przerywany byl wczoraj wieczorem a te dwie tabletki wzielam dzisiaj rano no i wogole czy to cos daje po...wiem ze jestem glupia ale myslicie ze moga one jakos wplynac zebym nie byla w ciazy?

Gość fdgdfbsnfdfg
tabletki nie wplyna na ciaze a Ty rozregulujesz sobie cykl, oczywiscie zakladajac ze nie zaliczysz wpadki

niepewna24- rzeczywiście głupio zrobiłaś... jeżeli do zapłodnienia miało dojść to i tak dojdzie (chociaż wątpię), a wzięcie 2 tabletek (właściwie po co dwie????...) nic na to nie pomoże. nieświadomość ludzka jest dobijająca..

ludzie!!! wydety brzuch czy uczucie ciezkosci to nie oznaka ciazy, to mi raczej wyglada na jakas niestrawnosc :) wez espumisan i przejdzie ;) uczucie ciezkosci pojawia sie dopiero mniej wiecej po 20tc, kiedy dziecko jest juz dosc spore. na poczatku to malenka krewetka, ktorej nawet nie czujesz

Mija chyba 2 albo 3 tydzień od tamtego zdarzenia a mi jest strasznie słabo i mam nudnośc i wzdęty brzuch.. Zrobiłam test ale wyszedł negaywny i nie wiem co zrobić.. Czy jest prawdopodobieństwo że mógł przenieść plemniki do mojej pochwy i że zaszłam w ciążę?? W życiu nie miałam takiego brzucha,, Nie wiem może sama się tylko nakręcam. Prszę o odp

Gość niepewna24
Wiem ze zle zrobilam ale teraz juz nic nie poradze a te tabletki wiem ze bez sensu wzielam ale jakos tak mi poprostu do glowy przyszlo, teraz juz tylko pozostaje mi czekac i sie denerwowac czy będzie okres...caly czas mysle i przypominam sobie ale to nic nie daje, musze czekac, licze juz teraz tylko na szczescie bo nic innego mi nie zostaje, nie jestem gotowa na ciaze chociaz z chlopakiem jestem juz 6 lat i planujemy w przyszlym roku slub ale i tak dziecka narazie bym nie chciala...jeszcze nie czas ale zobaczymy...

Gość niepewna24
hej ktoss90 , tez Ci współczuje nerwów, ale trzeba tylko czekać, ja za 2 tygodnie zrobie test moze ale wczesniej chyba nie ma sensu niz przynajmniej 2 tygodnie od stosunku, moze tez zrob test? pozdrawiam

Gość niepewna24
Kurde dziewczyny ile dni od stosunku można się w jakikolwiek inny sposób dowiedzieć czy zaszłam w ciąże, jak najszybciej chciałabym wiedzieć, bo testy niby od 6 dnia ale od zapłodnienia a nie od 6 dnia od stosunku czyli tes pewnie po ok.2 tygodniach, a to badanie krwi? może je można szybciej zrobić? a z tymi tabletkami co wzielam to myslicie zebym dalej brala to opakowanie czy je przerwac i wywalic bo skoro zaczelam je brac nie od okresu to moze wogole nie bedzie dzialac juz?

Gość lolita20
z tego co wiem,to te 2 tabletki które wzięłaś działają podobnie do tych "specjalnych po"np postinor duo i nie powinnaś zajsć ,ale chyba po 12 godzinach powinnaś wziąć jeszcze jedną dawke

Gość masakra..
co Ty jej dziewczyno piszesz??!! Tabl anty nie dzialaja jak postinor!! Szok.. A Ty zostaw te tabletki i przeczytaj ulotke!!Tabletki bierze sie od pierwszego dnia miesiaczki!A nie w srodku cyklu..no to jest masakra jakas... Teraz mozesz spodziewac sie plamienia za pare dni,bo Twoj organizm zwariowal.Chcesz sobie prace hormonow zaburzyc??!! To nie sa cukierki!!

Gość masakra..
zrobilas test,wyszedl negatywny,wiec w ciazy nie jestes. A nastepnym razem wez szklanke wody zamiast!Do seksu tez trzeba dorosnac..