Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DzieckoNieszcześcia

Ojciec się mnie wyrzekł.

Polecane posty

Gość DzieckoNieszcześcia

Moje zycie od poczatku nie było fajne. Kiedy byłam mała moj ojciec odszedł od mamy. Moja mama po kilku latach założyła rodzine od nowa... ja, on, nowy tata. Jednak po kilku latach okazalo się że pije. Alkoholik. Niestety rozwód, mama urodziła bliźniaczki. I tak oto samotnie zyjemy... Mój ojciec przez jakiś czas w ogole sie do mnie nie odzywał (koło 7lat). Nagle zaczął i znow przerwał. Niedawno znow zaczał, wyjechałam z nim nawet na kilka dni do Holandii, mój tata tez sobie zalozył nową rodzine ma dziecko, niestety tez sie rozwiódł, i ma teraz trzecią kobiete. Odwiedzał mnie, naobiecywał, dostałam rozwod z tamtą i zniknał... Niby mamy tam jakiś kontakt, ale ostatnio nawet nie płaci na mnie alimentów... Wczoraj do niego pisałam. Chciałam wiedzieć gdzie pracuje, potrzebowałam tego do podania do nowej szkoły (Mam 16lat) i co mi odpisał, że nie poda mi bo na niego naśle komornika. Zdenerowałam się naprawdę i mu odpisałam w brzydki sposób, że ja nigdy nie mogę mieć nic normalnego... bo zawsze albo on nawala, albo mama. Nie mogę nawet dać normalnego pełnego podania do szkoły bo zawsze coś. Nie mogę zyć normalnie. Na co on odpisał że ... nie mam o nim zapomnieć, że teraz czas na jego szczescie, ze dla mnie on juz nie zyje. Jestem zszokowana, nie wiem co mysleć i robić. To mój ojciec, jednak nie kochałam go, moj tata jest "podszyty wiatrem" ma pełno pomysłow, klamie... ale jakos mi tak źle. Pomozcie mi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować