Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość picuś laluś

znienawidzę kobiety

Polecane posty

Gość picuś laluś

w mojej pracy jest większość kobiet tylko kilku facetów mamy jeden wspolny WC i już nie mogę rzygać mi się chce. BABY DLACZEGO NIE ZAWIJACIE W PAPIER BRUDNYCH PODPASEK TYLKO WRZUCACIE LUZEM DO KOSZA jesteście obrzydliwe

Gość psycholoszka jak nic
Kobieta jestem.... i też się dziwie... fuj i tyle!!

Gość dumaj dumaj
no ladne kwiatki:D

beda kobieta sama uwazam to za obrzydliwe, jak bylam ost w kiblu w galerii to myslalam ze sie porzygam :o no ale w necie przeciez kazda to taka porzadna i czyscioszka :o swoja droga faceci nie sa lepsi, znajdua sie u mnie wakademiku faceci co po sobie nie spuszczaja wody :o :/

Gość Mala_09
to straszne i co teraz? przeciez to normalna rzecz! nic przyjemnego miec okres i sie z tym uzerac co miesiac!

faceci, czemu nie podnosicie ani nie opuszczacie deski i czemu na nia sikacie ;p? Tez mi sie rzygac chcialo, jak pracowalam w wakacje i mielismy wspolny kibel ;]

Gość picuś laluś
obciągam z połykiem:classic_cool:

Gość kakamaja
ciekawe, czy ty picuś jesteś taki laluś, czy odwrotnie? spuszczasz wodę po sobie? nie obsikujesz opuszczonej deski? i, czy aby zawsze trafiasz celnie do muszli wc??

Gość
sie ciesz, ze - wrzucaja do kosza a nie do kibla, gdzie zapychaja kanalizacje - nie wrzucaja tam zusytych tamponow bo byscie do[piero mieli mikroklimat ja w sumie tez jestem pelna politowania, bo gdzie nie pojade na fastival/zjazd, damski kibel na dzien drugi ma juz specyficzny mikroklimat, nawet jesli kobiet jest tam z 50, kurde wszystkie nagle okresu dostaja i nie wiedza, ze sie to przechoidzi dyskretnie? wrrr

Gość picuś laluś
matka tak mnie wychowala że spuszczam wodę ,myję ręce po wyjściu z WC ,ale wolę już obszczaną deche niż śmierdzące podpaski w koszu ,żeby bylo ciekawiej to w pracy mam same damy ąi ę.

Gość baby baby fu
MALA 09 sranie to też normalna rzecz ,a papieru brudnego nie zostawiasz tylko spuszczasz żeby śladu nie było,normalne to j est zawinięcie podpaski przed wyrzuceniem

Gość widziałam takie księżne
współczuję sprzątaczkom za sprzątanie tego syfu powinny mieć dużo lepiej płacone

Gość
jak dla mnie podpaski sa fuj same w sobie kurde nos sobie taka pieluche smierdzaca przez kilka godzin- pol dnie, fuj,... a tamponik w kibelku laduje nie trzeba go w nic zawijac, i sie spuszcza z woda... w sumie to nigdy mi nie przyszlo do glowy nie zawinac podpaski czy tampona tylko tak luzem wrzucac... mimo ze mam zamykany kosz w lazience...

Gość dvd plajer
baby to zakłamane smrodliwe dziwy