Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka 555

dwie kreski na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość gwiazdeczka 555

Mam pytanie, robilam test ciazowy i wyszla mi jedna kreska taka rozowa, a druga tylko taka odduszona, ale koloru nie ma, dziwne nie? napiszcie mi jak Wam wychodzily dwie kreski to mocno sie od siebie roznily i jakiego koloru byly? please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gieowefa
tak byly widoczne obie tak samo intensywnie ale moze to za szybko zrobilas ten test, sprobuj za tydzien

Gość kiksaa
co znaczy odduszona??????????????

raczej nie jestes w ciązy, musiały by byc dwie wyrazne kreski, jak ja robiłam test to wyszło mi tak samo jak tobie. Dla pewnosci powtórz test

Gość gwiazdeczka 555
Tak, ale ja juz nie wiem, bo robilam 3 testy, dzien po dniu i tylko ten co robilam przed chwila wyszedl podpadajaco, bo jedna kreska jest mocno rozowa w polu c, a w polu t niby nic nie widac, ale jak sie dokladniej przyjrzec to w polu t widac taka odduszona kreska, jakby ktos paznokciem przejechal, ale koloru nie ma...............nie wiem, mam chyba schizy. Moj maz mowi, ze nic tam nie widzi..............

Gość ebambiiiiiiii
też tak miałam... a teraz mam 6-letniego synka.. gratulacje mamusiu..

ależ ją dobiłaś;p napewno jest ok tak sie czasem zdarza, zrób test jeszcze raz moze tym razem inny?

Gość gwiazdeczka 555
karolinko, dzieki, ze dodajesz mi otuchy, wierze, ze bedzie ok. Bralam teraz antybiotyki, moze dlatego mam takie schizy?