Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalistka od kontrowersji

Jestem ASEKSUALISTKĄ. A ten wiersz doskonale to obrazuje.

Polecane posty

Wzrastałam wśród białych różyczek I pragnę ich czystość zatrzymać. Nie miałam też NIGDY okazji, By chłopca za rękę potrzymać. NIE miałam tupetu, by spojrzeć Głęboko w chłopięce źrenice. Mam prawo nazywać się lilią Gdyż wielbię moralne granice! NIE chodzę na denne zajęcia, O życiu rodzinnym mówiące. Umieram z niesmaku, gdy widzę Panienki sprośnością płonące. Ślinienie, duszenie rękami... NIE znoszę miłosnych tradycji! Wystrzegam się flirtu i brudu, Gdyż słynę z najwyższych ambicji! Tak, jestem najczystsza w mej klasie, Nietknięta jak mgiełka poranna... Choć żyję szesnaście jesieni, Wiem dobrze, że umrę jak PANNA! Niech INNI się bawią w romanse, Niech karmią się nagim obrazem. Lecz ja jestem śniegiem najbielszym: Tak czystym i zimnym zarazem! Zrozumcie: to wszystko NIE dla mnie! NIE szukam przyjaźni, miłości! NIE będę mieć dzieci, partnera... Cnotliwość jest źródłem radości! :classic_cool:

Gość Ten tegesss
Ty nie jesteś aseksualistką, tylko zwykłą, oziębłą suką 🖐️ :classic_cool: PS: Polecam wizytę w seks shopie i zakup porządnego wibratora

widac ze nigdy nie mialas orgazmu, masz dziecinne podejscie widac ze masz 16 lat , zmienisz zdanie jak poznasz kogos kto da ci orgazm, a jak nie to stracisz najwieksza przyjemnosc swiata, dzis czytalam ze tylko co piata kobieta do 25 roku zycia ma orgazm, dobrze ze ja mam

trudno wyczuć nie kiełbasa, czy aseksualizm czy antyseksualizm, HGW/ chuj go wie/

Gość
aseksualizm to brak odczuwania pociagu seksualnego, wiersz jest bardziej pruderyjny niz aseksualny...

jesteście niezastąpieni:classic_cool: dajecie się podejść jak dzieci z podstawówki:classic_cool:

jesteś tak cwana, że na pewno wciągną cię pająki za obraz, jak będziesz spała, snem po takim ciężkim wysiłku umysłowym

wyobraź sobie, że dla mnie to żaden wysiłek. :classic_cool: za to dla ciebie pewnie wręcz przeciwnie, męski pomiocie 😭

od kogo ten wierszyk jak nie twój zrobiłaś plagiat:P to jest KK.:P

a w którym miejscu ja napisałam, że to mój wiersz, bystrzaku? okłamałam was jedynie, że się z nim utożsamiam :classic_cool: chcieliście kontrowersji, to kurwa macie. jeszcze wam mało? 😭