Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1200

5 dni do owulacji czy mozliwa ciaza?

Polecane posty

wiec tak jak w temacie 5 dni do owulacji mialam ,a moj kochany wpuscil troche spermy :) ale mala ilosc czy mozliwa jest szansa ciazy? ja bym chciala :D jak to u was bylo?bo przy moich dniach 32 cykl -14 wychodzi 18 bylo by na 5 maja ,ale wg moich bolesci owulacyjnych i jajnika byla w niedziele :) jak myslicie?

Gość jestmozliwa
tak jest mozliwa nie rozumiem tylko dlaczego jak sie staracie maz "wpuscil troche spermy "??

narzeczony nie maz ,boi sie troche ,bo wolalby tzw wpadke eeehhhh duzo bym tu pisac musiala ,ale napewno nie zaszlam znajac moje szczescie :D

Gość lubisz to suczko
Przy twojim cyklu jest to mozliwe !! radze kupic test ciazowy

a moze tylko klamal ze mus ie troche wpuscilo ,z facetami tam wszystko mozliwe:D a na test za wczesnie ,okres powinnam dostac ok 20 maja wiec czasu mam :) chcialam sie tylko zapytac czy to mozliwe bo bylby to 14 dzien cyklu ,choc wiem ze to mozliwe ehhh czuje ze sie nakrecam znowu :D niepotrzebnie:(

Gość jestmozliwa
mozliwe jest ale malo prawdopodobne :( zalezy czy partner ma silne plemniki czy byl sluz poldny itd czy owulacja sie nie przesunela ...

no wlasnie tez mysle ze malo prawdopodobne :( :D ale napisze jeszcze raz :P okres 18 kwiecen ,cykl co32 dni wiec -14 wychodzi na 5 maja ale owulacje poczulam badz moglo wskazywac ze ona dopiero bedzie 3 maja :) a te niby troche wpuszczenie:D bylo w dzien 28 kwiecen wiec 14 dzien ,ale tez mysle ze mnie oklamal:D a jak juz to watpie zeby sie udalo :D nm coz....nastepnym razem zakajdankuje i bedzie dobrze :P:P

moim zdaniem jezeli jak ty to piszesz (troche wpuscil) to moglas zajsc w ciaze poniewaz plemiki zyja nawet 5 dni....

chyba cos zle obliczylam bo by wychodzilo 10 dzien hehe zreszta ja sie juz pogubilam :D sorry was :D napewno nie jestem :) nastepnym razem kajdanki i wio :P

Gość jestmozliwa
wiec powodzenia :)