Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhtrgew

ja popadne w anoreksje

Polecane posty

Gość jhtrgew

to jest straszne uczucie,ale niestety mam obsesje na punkcie wagi..mam 173cm i waze 56,5kg od jakiegos tygodnia po prostu dąże do tego,zeby miec przerwe między nogami..moja kolezanka ma 170 i wazy 46,5kg ! wygląda ślicznie..to nie daje mi spokoju...nie jestem gruba,wszyscy mi mowią ze szkieletorek,ze szczuplutka,ale w dupsko mi weszlo i w piersi troszke,a ja wcale nie chce miec balonow,ani dupy jak ciężarówka:( zaczelam jezdzic na rowerze,chodze na tance,ćwicze duuzo pije...do wakacji schudne mysle tak na zdrowej metodzie z 3kg ..przez wakacje sie zmienie nie do poznania...macie jakies skuteczne diety? znaczy sie moze inaczej..cos coo zastepuje cięzkie jedzenie? np. ryż? ,duzo warzyw..takie jakies gotowe dania..

Gość konska konica
tu nikt ci nie da odpowiedzi, idz na dział DIETA

Gość twoja koleżanka
wygląda chujowo zapewniam cie chujowo stasznie i ma płaskodupie bo przy tym wzrosice 43kg to staszne niedowaga jest . minimum 50kg minimum

Gość twoja koleżanka
a i dobrze że masz świadomość że zjebiesz sobie sylwetkę i życie popadając w anoreksję grunt to wiedzieć co się robi życzę przyjemnego odchudzania i sylwetki 12letniego chłopca na diecie bezglutenowej.

Gość jhtrgew
ale ona ma kształty! ma śliczną sylwetke! szerokie biodra,rozstawione nogi ,bardzo ładnie w jeansach wygląda i wszystko pasuje na nia.. nosi rozmiar 34 czasami 32. iii nie ma problemu:) ma śliczne włosy,zdrową cere itd. to nie moze oznaczac,ze sie źle odzywia..

Gość twoja koleżanka
chuja ma nie kształty dla wzrostu 170cm to 53-58 kg to dosć smukła i zgrabna sylwetka

Gość udaj sie
do lekarza dietetyka-on ustali ci diete i kierunek rozwoju:classic_cool:

Gość mam male pytanko do ciebie
a powiedz mi ile masz lat ? bo to istotne jak masz 11 to jeszcze sie rozwiniesz ja do 18lat bylam szkieletorem a potem przy tym samym odzywianiu raptem zaczelam tyc no wiec zmniejszylam porcje ale niestety nic to mi nie dalo,mam 60kg teraz

Gość jhtrgew
mam równo 17lat :D

Gość fdsfw34
ale za to nierowno pod sufitem

Gość udaj sie
skoro masz 17 lat to tym bardziej udaj się do dietetyka i słuchaj jego rad🖐️

Gość twoja koleżanka
to za rok będziesz pełnoletnia i waga powinna oscylować w okół wagi idealnej aby wyrwać fajnego faceta . Dla 170cm idealna figura modelki to jest przy 57kg

Gość w okol
wyrwac:o:o:o typowe blacharskie zwroty:o cała kafeteria:D

Gość twoja koleżanka
pewno że wyrwać a Ty swojego gdzie poznałaś na bingo w klubie seniora ?

Gość jhtrgew
a jak mozna utworzyc tą przerwe między nogami? jakies ćwiczenia na uda? tzn.ja mam przerwe,ale uda mi sie troche stykają..i mi sie to nie podoba:( ..nigdy nie przypuszczalam,ze bede miec takie problemy.. po prostu źle sie sama ze sobą czuje;/

Gość w okol
:D:D:D:D powiem o okół i spadam, bo spadne z krzesła:D🖐️

Gość przerwę między nogami
mają kurwy stopowiczki bo im się nie już nie składają nogi dobrze. Normalna dziewczyna ma uda które stykają się .

Gość eweli
kurcze ja zawsze chcilam miec uda zlaczone a mam mala szpare a ta tu narzeka ze jej nie ma, a twoja kumpela to anorektyczka na bank!!!!!wez sie opanuj dziewucho!!!!!