Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrowersyjnekawaly

Dlaczego dziewczynka, która spadła z roweru nie płacze?

Polecane posty

Bo kierownica przebiła jej płuco :D:D:D

Jasio: Mamo, mamo! Dostałem 5 z matmy! Mama: I co z tego, i tak masz raka.

Gość no... to teraz ten o ciasteczk
ach :O

O ciasteczku? :D Jasio: Mamo, mamo, daj ciasteczko! Mama: Weź sobie. Jasio: Ale ja nie mam rączek. Mama: Nie ma rączek nie ma ciasteczek :D:D:D

Gość
Trzech chłopców sprzecza się, czyj wujek jest najważniejszy... - Mój jest biskupem - chwali się pierwszy - i wszyscy mówią do niego "Wasza Wielebność". - A mój jest kardynałem i wszyscy zwracają się do niego per "Eminencjo"- przebija drugi. - A mój jest pedofilem i każdy, kto o tym słyszy, woła: "O, Boże!...

Gość
-Wujku dlaczego o tobie rodzice mówią ze jestes inny i nie moge do ciebie przychodzic, co to znaczy? -zaraz ci wytłumacze zdejmij majtki i usiadz mi na kolanach -czujesz palca w d*ie? -tak - a widzisz tu mam rączki - aha jesteś magik

Gość
Dlaczego te dzieci takie chude ? - Bo nie jedzą. - To nie dostaną prezentów !

Gość
W pewnej malej angielskiej mieścinie był sobie ksiądz, który oprócz obowiązków duszpasterskich, lubił hodowle drobiu. Któregoś jednak dnia księdzu zginął kogut. Początkowo ksiądz myślał, że kogut po prostu uciekł, jednak minął jakiś czas, a koguta nie ma. Ksiądz zmartwił się, doszedł do wniosku, ze mu ukradziono koguta. Po niedzielnej mszy, kiedy wierni zbierali się już do wychodzenia, ksiądz ich powstrzymał: -Mam jeszcze jedna, bardzo wstydliwa sprawę do załatwienia. - Chciałbym spytać, kto z tu obecnych ma koguta? (Wszyscy mężczyźni wstali) - Nie, nie - to nieporozumienie. Może spytam inaczej, kto ostatnio widział koguta? (wszystkie kobiety wstały) - Oj, nie, to tez nie o to chodzi, może wyrażę się jeszcze jaśniej, kto ostatnio widział koguta, który do niego nie należy? (połowa kobiet wstała) - Parafianie - nie rozumiemy się, spytam, wprost - kto widział ostatnio mojego koguta? (Wstał chórek chłopięcy, ministranci i organista)

Gość wyrodnamatka24
dajcie wiecej to sie posmieje

Gość
Następnym razem jak będzie Ci się wydawało, że masz zły dzień wyobraź sobie, że jesteś bliźniakiem syjamskim. Twój brat jest gejem, a Ty nie. Problem w tym, że macie tylko jedną d*ę...