Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nola

Jakie znacie sposoby na pokonanie mdłości??pomocy

Polecane posty

Pomozcie prosze, napiszcie co Wam pomaga/ło w ciazy na mdłości? ja mam je cały dzien do tego zawroty, samoloty, koszmar:(

Gość umaguma
krakersy i herbata z imbirem

dzieki, o krakersach nie slyszalam, wyprobuje:) jeszcze jakies sposoby ktos zna?

Gość Anialisa
Weź od lekarza receptę na Torekan - to lek, po którym ustępują mdłości. A z domowych sposobów to gryzienie migdałów i przekąszenie czegoś (kawałek chleba czy bułki, jabłko) zaraz po przebudzeniu, ale bez wstawania z łóżka.

Dzieki, wlasnie ide spac, przygotuje sobie juz na rano kawalek bułki bo rano wstaje jak z okrętu :(

miałam dokładnie to samo co ty,i trwało do 16 tyg:/ Mi pomagało leżenie w łóżku po przebudzeniu z pół godzinki przed wstaniem i zajadanie się w tym czasie biszkoptami, krakersami lub słodyczami na które zawsze miałam ochotę. Słyszałam od wielu dziewczyn że pomocna bywa również coca cola:)

Gość mnie lekarz powiedzial
mnie lekarz powiedzial ze trzeba bardzo duzo pic wody niegazowanej,bo to niby chodzi o nawadnienie macicy czy cos w tym stylu,musisz wypic minimum 3 litry wody do dnia a najlepiej 4 litry:O Myslalam ze pękne ale dalam rady i jest ok;)