Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewuś25

Do panów Jakie podobają wam się kobiety?

Polecane posty

Gość ewuś25

Gość karuzel
szybkie

Gość marcinnnnn
NATURALNE. Nienawidzę solarium, tipsów, tandetnego makijażu i bazarowych, różowych ciuszków. Zrozumcie to w końcu! My tego nie lubimy !

Gość karuzel
marcinnnnn nic dodac nic ujac cala prawda/Autorko popros juz o zamkniecie tamatu dowiedzialas sie:)

Gość marcinnnnn
no cóż, ale do kobiet to niestety nie dociera;)

Gość masz tu 18-20 lat
faktycznie ładna ta dziewczyn wielbiciel.. ma sliczne bia le zeby i idealne jak dla mnie usta piekny kolor oczu i ladne brwi jak ozdoba w ciemnych wlosach...tez by slicznie wygladala..i to jej naturalne.. i znow na blond sie dala..

Gość ja tego nie rozumiem
Ale gdzie wy widzicie te "po solarium", "w różowym". Bo ja takich nie widzę! Serio na moim wydziale nie ma chyba ani jednej takiej! Na forach czytam że niby jest ich pełno a ja wcale ich nie widze.

Gość ja lubię inteligentne
takie, które czytają książki, piszą piórem, są eleganckie, dowcipne, mają dobre maniery, mogą być pryszczate, mnie to nie przeszkadza. O, okularnice bardzo mi się podobają.

mądre na wszystko można z nimi pogadać uroda przemija a głupota nie

Gość mądrych kobiet jest wiele
Za mądrymi kobietami nikt nie gania. Ta pani Melissa T. ma świetną cerę niestety większość kobiet musi się trochę podmalować bo ma przebarwienia na skórze.

Gość jabłóżko
cudowna ta dziewczyna!!!!chciałbym tak wyglądać, no ale cóź... :)

Gość Jeść nie da
przy takiej to sam sobie ugotuje. Ta pani ma taką urodę myszki wąski nos i wąska broda ale wygląda ładnie :classic_cool:

Gość O widze ze mam
wielbiciela ;) " 01:31 [zgłoś do usunięcia] ja lubię inteligentne takie, które czytają książki, piszą piórem, są eleganckie , dowcipne, mają dobre maniery, mogą być pryszczate, mnie to nie przeszkadza. O, okularnice bardzo mi się podobają."

Gość ta z linka ma
nieproporcjonalną twarz i trchę też wysmarowaną ale brzydka nie jest.

Gość ta z linka na voila ma
ma specyficzną cechę jest leworęczna :classic_cool:

Gość vghbjnk
hahaha a do czego ta twarz nie jest proporcjonalna??

Gość nie do czego
tylko jej twarz nie ma zachowanych proporcji oczy wydają się być małe i ma większy nos oraz za wąskie wargi a za szerokie usta. :classic_cool: Dziewczyna jest ładna pomiając przesadny makijaż ale do ideałów wytyczonych przez kanon rzeźbiarstwa czy malarstwa to jej brakuje.

Gość gochoijko
po 1 to nie jest ladne to co idealne :) po 2 co Ty wiesz o rzezbie ? po 3 to zalezy od ujecia :) moze z innej perspektywy wygladalby to zupelnie inaczej po 4 zauwaz, ze sie tu usmiecha, wiec usta zawsze wydaja sie byc szersze i wezsze :) po 5 jesli oczy ma niewielkie podbnie jak usta, to jest to porporcjonalne :) po 6 wcale nie widze, wielkiego makojarzu :) po 7 ciekawe jakie proporcje masz Ty zachowane Pozdrawiem , milego dnia

Gość mnie się podobają...
piekne i młode

Gość uhijkwsxl
rzecz gustu :) ale perspektywa zdjecia tez jest wazna , najlepiej jest widziec na zywo

Gość hehehe ale sie ktos wnerwil
Pewnie ze to kwestia gustu ,ale kobiety tu pokazane są dość ładne i a dwie z nich mają przyjemny wyrwaz twarzy podczas uśmiechu to też pewna zaleta , uśmiechem wszak zyskuje się sympatię nawet takim przekornym :P . Trzeba pamiętać że piękno przemija i nie ma sie co unosić bo zawsze może trafić się ktoś kto nas przyćmi urodą i co wtedy ?

Gość hehehe ale sie ktos wnerwil
Na żywo dochodzi jeszcze gestykulacja i poza co zmienia nasze postrzeganie danej osoby ,tzn mowa ciała . Sama twarz też może być mało fotogeniczna . Aparat fotograficzny zniekształca nawet taki dobry bo jak ktoś wyżej wspomniał nie uchwyca wszystkiego .

Gość rydygier wspaniały
one są wspaniałe :classic_cool:

Gość Coś się zmieniło...
Szkoda, że większość panów wielbi te kobiety które mają idealne rysy twarzy... Melissa jest idealna, ale co z kobietami które nie mają tak pięknych buziolków? Ja urodziłam się przeciętna, i choć ubieram się ładnie, nie chodzę na solarium, nie maluję się mocno, staram się wyglądać naturalnie to nigdy nikt nie powie mi że jestem piękna. No ale ktoś musi być brzydki, aby te ładniejsze mogły mieć porównanie i poczuć się prawdziwymi pięknościami.