Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVCIA 22

POMOCY !!! Ufarbowałam sobie rzęsy razem z powieką - RADY SZYBKO !!!

Polecane posty

Gość EVCIA 22

JUTRO MAM RANDKĘ I POSTANOWIŁAM SIĘ TROSZKĘ UPIĘKSZYĆ.... NA OPAKOWANIU FARBY DO RZĘS PISAŁO, ZĘ JEST ZMYWALNA ZE SKÓRY, WIĘC SMAROWAŁAM OKO SMIAŁO, AŻ TU OKAZAŁO SIĘ, ŻE NIE DA SIĘ TEGO GÓWNA ZMYĆ....CZARNE OKO, JAK PODBITA WYGLĄDAM. JEST TO HENNA...JAK TO ZMYĆ, BO JUŻ OD TARCIA JESTEM CAŁA CZERWONA !!! :/

Gość Santinaaa
?

Gość EVCIA 22
Aaa...może pumeksem potrę, sprubóję...czekajcie

haha...ja nie moge! ;D A teraz powaga, jak ja ostatnio wlosy farbowalam na czekoladowy to czolo se umazalam i nie moglam tego zmyc prawie przez 3 dni ;/ Moze naloz na noc grubo jakiegos kremu...

Gość ja tego nie rozumiem
przerypane! ja farbuję ostrożnie brwi, ale raz jak farbowałam kapnęło mi na rękę i później z 2 tygodnie nie schodziło!!! pilingi nie pilingi nie pomagały. Nie ma rad. Nie da się tego łatwo zmyć. Spróbuj jakimś alkoholem potrzeć, tylko sobie znów nie wysusz na wiór.

Gość EVCIA 22
Ale jak oko mam zalepić całe...? Mam Nivea krem może być...? No tak jak ja se farbowałam włosy to uszy zafarbowałam, moja mama mi kazał octem trzeć, to potem ludzie się oglądali za mną...bo pachniałam. No ale mam inny problem z oknem tym razem, co proponujecie ??? Pumeks nie pomógł :>

ja ci proponuje przenieść randkę

Gość EVCIA 22
O kuźwa Ty mnie kobieto nie strasz !!! Ja muszę na jutro pieknie wyglądać przed chłopakiem, co sobie pomyśli jak taka wyjdę... Nie mogę czekać dwa tygodnie !!!! :O

a bardzo to umazałaś? Może da sie to podciągnąć pod makijarz?

makijaż !!!!! sory

Gość EVCIA 22
No widać, tym bardziej, że na czarno farbowałam...mam umazaną do połowy powiekę od środka i kapnęło mi po okiem, ale roztarłam i tak zostało...trochę nosa jak patrzę też mam brudnego.... Cholewcia teraz żałuję wiecie, trzeba było do kosmetyczki, a tak szkłem dupy się nie utrze - zaoszczędziłam i sknociłam :O Co jeszcze mogę zrobić z tym....????

Gość EVCIA 22
Że jak oko mam pastą do zębów...przecież mnie wyszczypie, dziewczyny nie głupiejcie co !!! :OO

Gość EVCIA 22
mogę spróbować...a co myślicie gdybym nałożyła na te miejsca fluid a potem puder, było by może ok Tylko jak się rozmarze to kompromitacja :O

Gość EVCIA 22
zę co to jest takiego ? Zejdzie mi ?

Gość EVCIA 22
SUPER DZIĘKUJĘ....TO Z OKIEM JUŻ OK !!!