Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość made in England

CUKROWE MAMY

Polecane posty

Gość made in England

Młodzi emigranci zamiast pracować np. na angielskiej budowie, wolą zostać utrzymankami dużo starszych od nich Brytyjek, tzw. cukrowych mam. - Jestem w Wielkiej Brytanii od 2 lat. Pojechałem w ciemno, wtedy łatwo było o pracę, szybko znalazłem zajęcie na budowie. Firma remontowała też domy i gdy robiliśmy taki remont trafiłem na Beatrice. Po remoncie powiedziała, że szuka kogoś do prowadzenia ogrodu i do drobnych napraw. Powiedziałem, że dlaczego nie, dodatkowa kasa zawsze się przyda. W jej domu właściwie nie było co robić, a w ogrodzie rosło jedno drzewo. Ale Beatrice płaciła za nic. Najpierw przychodziłem dwa razy w tygodniu, potem codziennie, wreszcie zamieszkałem u niej. Oczywiście chodziło jej o seks. Jednak nie od razu zrozumiałem, że chodzi o to. Zamieszkałem z nią, chodzę z nią na spotkania towarzyskie, czasem coś naprawię w domu. Jestem jej kierowcą, robię drobne zakupy. Ona mi płaci, teraz zarabiam więcej niż moi kumple na budowie. Do tego dostaję ubrania, biżuterię. Jestem zadowolony – opowiada Ksawery, ma 22 lata, pochodzi z Nowego Sącza. - Nie myślę, że robię coś nieetycznego. Skoro trafiłem na osobę, która chce płacić za moje towarzystwo, dlaczego nie skorzystać z tego. Mam nie tylko dach nad głową, ale też mogę odłożyć, wysłać pieniądze rodzinie. Do tego w jakiś sposób pomagam Beatrice. Ona jest po rozwodzie ma dwoje dzieci, ma 52 lata. Nie wstydzę się tego co robię, ale w domu powiedziałem, że pracuję na budowie. Nie chcę żeby myśleli, że np. uprawiam prostytucję, chociaż przecież tego nie robię, mam jedną stałą partnerkę – dodaje Ksawery. Przedstawiciele organizacji polonistycznych na Wyspach twierdzą, że zjawisko nie należy do rzadkości. Coraz więcej samotnych kobiet w średnim wieku przygarnia młodych emigrantów. Mężczyźni najpierw pomagają, wykonują konkretne czynności, potem zostają utrzymankami. http://praca.wp.pl/kat,1014063,title,Przygarnieci-przez-cukrowe-mamy,wid,11105768,wiadomosc.html?ticaid=17fce Jak widac polskie chłopy na wyspach w cenie, lepsi od murzynów, Brytyjki i młode i stare za nami przepadają :)

Gość srylol
Dla mnie za stara wziąłbym se taką ok 30 ale najpierw musz szkołe skonczyc a to juz niedlugo

Gość stara ale jara..
i do tego płaci, dla męskiej dziwki w sam raz, przeciez młode dziewczyny z Polski też sa utrzymankami starych facetów a nie 30-to latków (w dodatku przystojnych) A tak swoją drogą ilu takich chłopaków daje doopy brytyjkom a rodzinie i dziewczynom w Polsce opowiadają że mają fuche na budowie :P A ile takich dziewczyn z Polski mówi że pracują w magazynie albo zmywaja gary a w rzeczywistości mieszkaja u jakiegos 50-letniego Brytola który je dyma bez ograniczeń :)