Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinciaaaaaa20

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Karolinciaaaaaa20

Zapomniałam wczoraj o tabletce......to jest pierwszy tydzien stosowania....minęło więćej niż 12 godzin bo dopiero teraz się zorientowałam....co teraz?zażyc dwie.. i stosować dodatkowe zabezpieczenie?Kurcze pierwszy raz mi sie zapomniało:)

Gość Karolinciaaaaaa20
Mądrala... w pracy jestem i wyobraź sobie nie nosze ze soba ulotek!i właśnie mi się przypomniało, że nioe wzi.ełam wczoraj!!!!!!!11

Gość 00090009090
"Mądrala... w pracy jestem i wyobraź sobie nie nosze ze soba ulotek!i właśnie mi się przypomniało, że nioe wzi.ełam wczoraj!!!!!!!11" . Z szacunkiem do ludzi a nie z ryjem .

Gość wolejszo
omin tabletke której nie wziełas i bierz je normalnie jak brałas.. tabletki w tym miesiacu moga byc przez to mniej skuteczne wiec sie zabezpieczaj dodatkowo tez tak mialam i mi tak lekarz poradził.. a jakie tabletki bierzesz?

Gość 00090009090
Chamie

Gość Karolinciaaaaaa20
Kurcze a ja na stronie o antykoncepcji wyczytała, że nalezy przyjąc własnie obie naraz....i tak zrobiłam... Od dwóch lat biore mercilon...mam ustawiony alarm w telefoie...ale wczoraj zapomniałam do pracy zabrac komórki!nio i dzisiaj szok:)) A do tego pana or pani od cyferek:)Strasznie nie lubie ludzi, którzy ironizuja pewne sprawy...i maja z tego ubaw... przeciez normalne, że zajrzałabym do ulotki gdybym ja miała??????ale jestem w pracy więc jej nie mam...poza tym...Ty tez nosisz przy sobie ulotki ze wszystkich zażywanych leków...nio zlituj się:)

Gość wolejszo
ja biore novynette i w tej sprawie mi tak doradził, moze dla penosci idz i skonsultuj to z lekarzem ginekologiem bo mozesz sobie organizm popsuc. moze w wprzypadku twoich tabletek to rozwiazanie jest dobre ze wzielas dwie naraz. dwa lata bierzesz jedne tabletki? oj radze je zmienic bo taabletki dlugo zażywane tracą swoją siłe i mozesz zajsc w ciaze. tabletki powinno sie zmieniac. moze przejdz sie do ginekologa o porade, co?