Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja donna

czy taki biustonosz na piersi 70E będzie wygodny??????????????????????

Polecane posty

A jakie masz wymiary (pod biustem zmierzone ściśle i na wYdechu, w biuście luźno)? Bo Allesy są generalnie piekielnie rozciągliwe i z mniej niż 80 cm pod biustem bym się na niego nie zasadzała...

Gość moja donna
74 po biustem na wydechy bardzo ściśle w biuście 89 cm. Czyli celować w 65 f?

Gość dasdads
Mnie się wydaje, ze cycki będą sie z niego wylewać. No ale zależy jakie masz, ja mam dość "miękkie", wiec sądze po sobie, jak ty masz bardziej sterczace, to moze być ok

Gość se
NIE polecam biustonoszy z przerwa miedzy miseczkami dla kobiet z duzymi piersiami.

Gość jukrecja
Też mi się wydaje, że dla kobiet, które maja większe piersi taki stanik nie jest najlepszym rozważaniem. Z pewnością nie podtrzymywać dobrze biustu. Znacie może jakieś stylowe komplety dla kobiet, które mają nieco większe rozmiary?

Gość ewrf34tg32
masz zle dobrany biustonosz, zmierz sei scisle na wydechu az miarka zatrzeszczy pod biustem i luzno w sutkach,poczytaj lobby biusciastych i balkonetke, pewnie nosisz za duzy obwod i za mala miske i dlatego pytasz tu o komplety dla WIEKSZYCH biustow :)

jukrecja, tak, całą masę: Panache, Freya, Curvy Kate, Cleo, Masquerade, Ewa Michalak, Fauve, Fantasie, LaSenza, Charnos, Rigby&Peller....