Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaakka222

30 bez dzieci to porażka--------------------------------------------------------

Polecane posty

Gość taaakka222

nawet jesli sie zapierają ze nichcą dzieciaka to i tak w sercu zazdrosza tym co mają 30 bez dziecka to porażka

Gość sisi si

Gość DzikiA Orchidea
Porażka jest wygłaszanie takich bzdurnych opini

Gość no mam ponad 30 lat
nie mam dziecka, faktycznie bym juz chciala ale co z tego? Nie wystarczy chciec :O

Gość taaakka222
jakich bzdur,,,po 30 to aż strach miec 1 dziecko,,,,

Gość ty to jedna wielka porazka
:O

Gość twoja rodzina
co, w pracy się nudzisz i prowokacje piszesz? a może lekcje się dzisiaj skończyły wcześniej?

Gość taaakka222
no ja akurat mam 30 i nie mam dziecka a bardzo bym chciała,ale nie mam nikogo,a na samotna mame sie nie zdecyduje uwazam ze toporażka bo zawsze marzyłam o trojce

Gość tylko polacy potrafią byc tak
do autorki----wychowałaś się w buszu czy na wsi zabitej dechami( nie obrazającnikogo maieszkającego na wsi)???

Ja chcę mieć dziecko dopiero po 30-tce. Dla mnie porażką by było gdyby mi się trafiło wcześniej...

Gość mam 39 i jedno dziecko
które urodziłam w wieku 33 lat i co?! Nie czuje niepokoju ,więcej dzieci nie bedzie bo nie bede rodzic w tym wieku a urodziłam po 30 bo nie miałam warunków i tobie dziecko nic do tego!:O

Gość taaakka222
ty chyba jestes z buszu,,,bo tylko osoba z wiochy moze tak pisać

Gość taaakka222
jedno dziecko też porażka bo bedzie nieszczesliwe wiem co pisze bo sama jestem jedynaczka

to napisz ze to jest Twoja OSOBISTA porażka a nie wszystkich kobiet które mają 30 a są bez dzieci.

Ja też jestem jedynaczką i jestem szczęśliwa. Sama też będę miała jedno dziecko i będzie miało wszystko co sobie wymarzy.

taaakka222 A Ty masz dzieci? Czy tylko podpalasz temat? A jak masz to w jakim wieku rodziłaś? 14-16lat???? Bo z tego co tu wypisujesz mozna wywnioskować ,że nawet teraz wiecej niż 16 lat to Ty nie masz... Przynajmniej mentalnie! Albo odwrotnie! Co rok prorok! i próbujesz się takim topikiem dowartościować jakie to cudowne uczucie mieć w domu przedszkole? :-D

Gość no w/gautorki lepiej miec
dziecko w wieku 20 lat ,bez mieszkania ,perspektyw pracy i jakiegoś poziomu życia -ale z dzieckiem na karku !!!Zrozum dziewuchi o otwórz oczy !!! Na jakim swiecie ty żyjesz ???!!!! Mam rodzic dzieci i skazac je na mieszkanie w wynajętej kawalerce???!!! Gratuluje ...:O i ty mówisz,ze nie jestes z buszu ....mysle,ze gorzej

Gość taaakka222
no własnie wiekszosc dziewczyn w wieku 30 lat,,,szaleją i wydaje sie im ze są jeszcze smarkulami a tu nie to najwyzszy czas na dzieci dziewczyny w dzisiejszym swiecie zatraciły prawdziwe wartosci,,jakimi są rodzina i dzieci

To rozmnażaj się jak króliczek i podreperuj przyrost naturalny :D

Gość taaakka222
nie nie mam dzieci ale bym chciała miec przedszkole w domu jak ktos chce to moze życ godnie praca jest i jak sie ma głowe na karku wszystko da sie

Nie wiem dlaczego myslisz ,ze moje dziecko jest nie szczesliwe ?! Ma wokół sporo dzieci w sąsiedztwie ,za płotem mieszka dwóch jego kuzynów ,chodzi do przedszkola .Jest bardzo rozwiniętym dzieciakiem i nie widze aby był jakiś skrzywdzony przez los ....

nie nie mam dzieci ale bym chciała miec przedszkole w domu To sobie załóż rodzinę zastepczą i...daj nam spokój!

Gość taaakka222
teraz moze nie jest ,,ale jak bedzie miało tyle lat co ty to napewno bedzie,,,na starosc no i twoj los tez niepewny na starosc bo moze tak byc ze ci szkolanki wody nikt nie da albo pojdziesz do domu starców bo sie nie bedzie toba kto mał zająć

ale za to z twoją psychika jest widze cos nie za bardzo ...skoro chciałabyć miec w domu przedszkole !Nie zdajesz sobie sprawy co to jest wychowanie dziecka -jaka to odpowiedzialnosć.Nie wystarczy ubrać i nakarmić ....ale do kogo ty słowa..:D

skomentuje to tak PIERD......,wyobraź sobie że nie każdy ma taki sam pogląd na zycie a że Ty masz taki ok masz prawo,tylko nie wygłaszaj swoich poglądów jako jedynych i słusznych.

Dziewczyna pisze,że ma 39 lat a Ty jej piszesz " jak będzie w Twoim wieku- na starość"!!!! Idź sie lecz dziewucho! To Ty jesteś jedna wielka porażka!

Twoje argumenty nie trafiają do mnie ....dziecko ja pochodze z wielodzietnej rodziny mam jeszcze 5 rodzeństwa i wszyscy rozjechali sie po świecie i mama została sama ....nie chce do nikogo sie przeprowadzić i co powiesz ...ZE TO KARA ZA TAKA LICZBE DZIECI ?!?! pomyśl dziecko co piszesz i przepraszam ale ja jednak troche wiecej od ciebie przeżyłam ...🖐️

Gość taaakka222
lubie to jak cisnienie wam skacze---trafiłam w czułe punkty nie

Gość nie podniecajcie sie bo
to prowo. To chyba,ze dziewczę ma dzis wyjatkowego dola i jest na nie, jak male dziecko, bo argumenty srednie. Mam dzieci i jest super, ale bez dzieci mozna tez dobrze, zyc, kazdy wie, a juz na pewno nikt nie rodzi dla slynnej szklanki wody