Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24latkkka

Osoba która jest przez wszystkich lubiana, nie ma poczucia własnej wartości.

Polecane posty

Gość 24latkkka

Tak zauwazylam ze nie mozna byc przez wszystkich lubianym jezeli chce sie miec swoje zdanie i glosno je wyrazac. Osoba która wszyscy lubia to osoba ulegla, ustepliwa, ktora ma niskie mniemanie o sobie i wszystko robi by innym bylo dobrze a nie jej samej. Tak jest prawda niestety. Wiec jak ktos mi mowi ze wszyscy go lubia to ja od razu wiem ze ta osoba jest miekka, nie ma swojego zdania, albo nie potrafi go glosno wyrazic, wszytskim przytakuje i kazdemu wlazi w dupe zeby tylko go lubieli.

Gość Give a a reason
Tez tak mysle, bo nie każdy jest taki ze potrafi lubic osobe która wyraza swojhe zdanie. Raczej ludzie lubia ludzi którzy im przytakuja.

no to ja chyba nie ejstem lubiana bo zawsze wyrazam wlasne zdanie bez wzgledu na innych :D

a ja znam! i dziala mi na nerwy czesto :D takie usmiechy dla wszystkich, grzeczna, "ulozona", nie wadzaca nikomu i ogolnie achy i ochy :o

Gość Bie
NIe ma osoby ktora by wszyscy lubieli

Gość gość
Ale się pocieszasz autorko..smutne Osoba uległa to ktoś zahukany i nudny a spójrz np na Elvisa jego pokochal caly swiat, dziewczyny za nim szalaly - byl dominujacy Przeważnie tacy ludzie jak Elvis (ekstrawertyczni)porywaja za sobą tłumy