Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość havek

samotnosc i smutek

Polecane posty

Gość havek

witam mam problem. prawie zadna z dziewczyn w klasie mnie nie lubi a niektore to mnie jeszcze wysmiewaja ale boe sie im odpowiedziec bo w dzisiejszych czasach zostane uznany za hama.w dodstku nie mam kolegow prawie zadnych poza wlasna klasa. niedlugo bede mial 18 urodziny i niewiem jak mam zrobic impreze zwlaszcza ze jestem biedny i nie lubie tanczyc i sie bawic. co ama zrobic?

Gość romek12245
wiem co czujesz moze ktos nam poradzi?

Gość mala_wrona
to smutne ja mam 26 lat i to co przeszlam w szkole nadal budzi moj smutek i powiem wam chlopaki ze na szkole sie nie skonczy do tej pory mam malo znajomych i odstaje za puzno zrozumialam peewne rzeczy ze tak naprawde to nie klasa jest nie okej ale my i to ze jestes biedny nie ma nic do rzeczy moja rada poszukajcie pomocy u psychologa ale tak zeby nikt nie wiedzial sami sobie z tym nie poradzicie przykro mi

Gość mala_wrona
a moze nie rob imrezy w domu tylko np ognisko dla kolegow kto zechce moze zabrac jeszcze kogos muzyka z samochodu niekoniecznie twojego co o tym myslisz

Gość havek
nie wiem moze to dobry pomysl ale gdzie zrobic to ognisko? auta nie mam ale moze ktos z klasy jak bedzie mial ale i tak nie bardzo to widze. poza tym boje sie ze wyjdzie nanjaw ze nie mam kolegów. ale zawsze to jakis pomysl. moze ktos ma jeszcze jakis? i jak zrobic zeby sie bardziej zakumplowac? staralem sie i nawet bylo fajnie ale im dluzej jestem w tej klasie jest tym gorzej nawet ci na których liczyłem to mnie zawodzą i tak było zawsze. w domu ciągłe kłutnie bo nie ma kasy i wszyscy rozdrażnieni i co ktoś ino się odezwie to już kłutnia.niewiem jak poradzze sobie w dalszym życiu no ale jakoś musze.