Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Draceniaa

Dziewczyny zróbcie coś na boga z tymi piętami!!!

Polecane posty

Jeśli mnie miałaś na myśli, to wiedz, że bardzo się mylisz! Jak dbam, tak mam. Kiedyś jakaś pielęgniarka powiedziała, że wolałaby pocałowac mnie w piętę, niż niejednego faceta w policzek. Miłej soboty Drogie Panie! 🌼

Gość ano pietki
ja wlasnie tez mam ogromny problem z pietkami,mam male ladne stopki i staram sie dbac o nie,ale to koszmar z tymi pietami,wlasnie są zolte:( Mocze je raz w tygodniu w wodzie z solą,potem tarka,potem na grubo wklepuje taka masc Dernilan -wyczytalam wlasnie na kafe,ze bardzo skuteczna,ale w sumie od niedawna ja stosuje wiec jakis wiekszych efektow na razie nie widac. Po wymoczeniu,nasamrowaniu stopy wygladaja w miare, ale po chwili znow takie zolte:( I to nie jest wcale tak ze nie dbam:( Nie wiem od czego to zalezy,moj facet np ma stopki mięciutkie jak u niemowlaka,takie rozowe:) A wcale szczegolnie o nie nie dba,nie stosuje zadnych kremow ni nic,po domu lazi na bosaka zazwyczaj a nozki idealne:( A ja mam takie okropne;(

Gość sdfdsf
hehe nie wiem jakiegos pana z poczatku tematu;p ALE jesli juz jestesmy w temacie- APEL DO FACETOW- BLAGAM NIE NOSCIE SKARPET I SANDALOW bo to godzi w kobiece serca!!!!!!a oczy to juz na pewno;p spoko tyle sie piet naogladalam juz w swoim zyciu w szpitalach ze juz nie zwracam na to uwagi;p aczkolwiek oczywiscie jestem ZA zadbanymi piecioszkami:D tyle ze rozumiem dziewczyny ktore mimo dbania i skakania kolo swoich stop,zwyczajnie nie daja rady i odwalaja syzyfowa.ale teksty kosmetyczki powyzej mnie zwyczajnie rozbawily!;)