Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanaa70

Podkład + Puder = problem ?

Polecane posty

Gość zaklopotanaa70

Cześc dziewczyny! Mam straszny problem, poniewaz nigdy nie moge natrafic na odpowiedni dla mnie puder ani podklad! :/ mimo tego, ze nie kupuje taniego go***(sorki za okreslenie), to robie się po nim pomarańczowa.. a przy jednym z podkładów byłam blada jak ściana, bo był za jasny.. a od czego ta pomarańcz?? przecież loreal, astor, to dobre marki .. jak ja mam wybrac odpowiedni puder i podkład?? MAM NADZIEJĘ ŻE MI POMOŻECIE!!!

Gość a ja myślę że...
iść do sephory gdzie można poprosić o próbkę podkładu czy pudru lub prosić w sklepach / aptekach o próbki do przetestowania innego wyjścia nie ma

Gość zaklopotanaa70
a skąd ten pomarańcz?

Gość a ja myślę że...
z tego że może na twojej skórze kosmetyki utleniają się w inny sposób niż standardowo i musisz poszukać odpowiedniego poza tym dziewczyny często narzekają na kolory podkładów i pudrów że się robią pomarańczowe albo żółte

Gość zaklopotanaa70
u mnie w mieście nie ma sephory.. ;/ jest tylko rossman i inne mniejsze , prywatne drogerie

Gość zaklopotanaa70
ja ogolnie mam bardzo sucha skore i przed nalozeniem podkladu, pudru potrzebuje bardzo dobrego nawilzenia.. mam nadzieje, ze wkoncu znajde cos dla siebie

Gość a ja myślę że...
popytaj o próbki - np. w aptece o vichy (ok 60 zl czyli pi razy oko jak loreal) powinny mieć na próbę - powiedz że jesteś alergikiem i już

Gość zaklopotanaa70
dzięki, że chociaż Ty jedna pomogłaś ;)

Gość a ja myślę że...
proszę :D