Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloslowny

Orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość koloslowny

Pewna rzecz od jakiegoś czasu zaprząta moje myśli. Jesteśmy razem z moją dziewczyną już dłuuugo, współżyjemy od kilku lat (mamy po 25 lat). Jedynym sposobem doprowadzenia mojej kobiety do orgazmu jest łechtaczka. Ostatnio wyznała mi, że początkowo penetracja nie sprawiała jej wcale przyjemności (a wręcz odwrotnie :( ). Odkąd zaczęliśmy stosować żele poślizgowe jest wprawdzie lepiej, ale nadal bez masowania łechtaczki w trakcie stosunku nie ma szans, aby moja kobieta osiągnęła orgazm. Czy to normalne? Co ewentualnie mógłbym zrobić, żeby penetracja sprawiała mojej dziewczynie więcej przyjemności?

To normalne. Większość kobiet osiąga jedynie orgazmy łechtaczkowe. Nic nie możesz zrobić.

Gość ..ona
mam ten sam problem, dochodze jedynie przez stymulacje lechtaczki...nie sadze aby dalo sie cos zrobic natomiast fajnym rozwiazaniem jest nakladka wibracyjna z durexa, wtedy ty nie musisz piescic jej lechtaczki i mozecie wybierac inne pozycje...mi wtedy najlepiej jest w pozycji klasycznej. tyle ze moj partner uwaza ze to mnie bardziej zadowala niz on i niechce jej stosowac :(

Gość Mała gusia
Nie jestem bardzo doświadczona ale w moim przypadku na orgazm pochwowy ma wpływ szerokość wacka. Miała dwóch facetów i było mi z nimi dobrze, alę nigdy nie maiała orgazmu w pochwie. Zawesze przez pocieranie łechtaczki. Od jakiegoś czasu jestem z facetem który ma tak grubego penisa że az na początku bałam się czy w ogóle we mnie się zmieści. Oczywiście nie tylko łatwo się zmieścił ale i dał znacznie więcej doznań niż miała z poprzednimi partnerami. Już przy trzecim razem miałam prgazm pochwowy i teraz mam go dość regularnie choć nie zawsze. Dlatego nikt mi nie wmówi ze wielkość nie ma znaczenia, w moim przypadku ma, moze nie długość ale grubość

Gość Mała gusia
przepramaszm za te braki M na końcach wyrazów :)

Gość ..ona
no i teraz mnie zmartwilas...bo tak samo myslalam ze moze penis mojego faceta jest za waski... no i co teraz jesli tak jest naprawde? kocham go ale mam miec marne zycie erotyczne do konca swiata?!

Ona, zmierz obwód penisa twojego partnera. Jeżeli będzie co najmniej 12 cm, to powinien być OK. Gusia, a ile masz lat ? 80% kobiet osiąga jedynie orgazmy łechtaczkowe.

Gość koloslowny
@..ona: Nakładkę wibracyjną Durexa próbowaliśmy, fajna sprawa :) Ale nadal nie rozwiązuje to kwestii stymulacji pochwy. @Mała gusia: jakiego penisa uznajesz za grubego (obwód, mniej więcej)? Przyznam szczerze, że nigdy o tym nie myślałem, aż chyba sobie dzisiaj zmierzę jak wrócę do chaty :D:D

Gość ..ona
zmierze a co! chocbym go miala przywiazac do lozka to go amierze :P

Gość koloslowny
Może wpadł w rezonans? :D

Gość ..ona
ja naklake serdecznie polecam, w zyciu nie bylo mi tak dobrze a mojemu facetowi pomogla nie dochodzic tak wczesnie.

Gość koloslowny
Bo ja wiem? Mi nic nie drętwiało i było całkiem przyjemnie ;)

Gość bez przesady nie przejmuj się
to czy kobieta jest zdolna do orgazmu pochwowego to czasem też kwestia wieku poprzedniczka moze ma orgazm z nowym partnerem nie dlatego że tamci byli za mali ale dlatego że mineło trochę czasu od inicjacji i sie wpełni rozbudziła jako kobieta autorze nie zamartwiaj się rozmiarem ale przećwiczcie różne pozycje, ciesz sie że twoją partnerkę seks satysfakcjonuje i ma orgazm, nie ważne czy pochwowy czy nie weź sytuację na plus: przynajmniej wiesz co robić by miała orgazm łechtaczkowy, zawsze możesz nad nią popracować zgodnie z fantazją

Najgrubsze penisy mają 14-15 centymetrów obwodu. Ale to są już dosłownie najgrubsze baty.

Gość ..ona
mi wyraznie pomogl i byla to jedyna sytuacja kiedy doszlam z czlonkiem w sobie. tylko jak go przekonac zeby chcial tego uzywac?

za orgazm odpowiedzialna jest łechtaczka jak chcesz żeby Twoja dziewczyna ciebie nie okłamywała mówiąc że ma orgazm podczas penetracji miej przyjemność w stymulacji łechtaczki do orgazmu Tak jest jak najbardziej prawidłowo,jeszcze pamiętaj o sutkach które tez są erogenne Wierz mi że większość par w ten sposób sie \"zabawia\"

Gość Soulja.
A ja mam częściej orgazm pochwowy, a poprzez pieszczenie łecztaczki właśnie rzadko dochodze.

Gość ..ona
bywa wiec roznie...

Gość marynasz
Mam penisa w obwodzie 15,5 cm i przed pierwszym razem to byl dla mnie szok bo uslyszalem " on nie wejdzie we mnie" No ale sie udalo potem slyszalem " trzy dni czulam ten pierwszy raz" Teraz po kilku latach moja dziewczyna (a zona od kilku tygodni) jest bardzo zadowolona i "moze" nawet do 3x dziennie.

Gość oonnaaaaaa
a ja odpowiem tak:) łechtaczka moze pomoc poprzez jej stymulacje takze do orgazmu pochwowego , ja osiagam taki poprzez pewna pozycje wtedy orgazm jest zupelnie inny o wiele silniejszy niz sama stymulacja lechtaczki a wiec DLA ZAINTERESOWANYCH:) kobieta siada na tobie i doglebnie sie masuje w srodku rowniez pociera sie lechtaczka o partnera partner oczywiscie ma zajac sie obowiazkowo piersiami zycze powodzenia

a ja odpowiem tak łechtaczka moze pomoc poprzez jej stymulacje takze do orgazmu pochwowego , ja osiagam taki poprzez pewna pozycje wtedy orgazm jest zupelnie inny o wiele silniejszy niz sama stymulacja lechtaczki a wiec DLA ZAINTERESOWANYCH kobieta siada na tobie i doglebnie sie masuje w srodku rowniez pociera sie lechtaczka o partnera partner oczywiscie ma zajac sie obowiazkowo piersiami zycze powodzenia oczywiscie to jest pozycja dzieki której bez problemu osiagam orgazm podczas sexu....ale..mam wtedy jedynie łechtaczkowy orgazm..pochwowy to raczej nie ejst

Gość orgazmanalny
Ja mam orgazm pochwowy przewaznie jak ja jestem na gorze, wtedy moge kontrolowac wlasna przyjemnosc... czasem zdarza sie orgazm os tylu, albo w klasycznej, ale rzadko. Kiedys mialam wiecej orgazmow lechtaczkowych, teraz mam wiecej pochwowych. Trzeba sie wsluchac w cialo, podobno niemal kazda kobieta moze miec orgazm pochowowy.