Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IQ2200

Jak myślicie który naród jest najmądrzejszy

Polecane posty

Gość IQ2200

Brytyjczycy, Niemcy, Francuzi, Żydzi, Japończycy? bo inne to się raczej nie liczą :P

Gość obsikany rekin
KITAJCE JAPOŃCE

Gość dasdads
Niemcy nie - niemcy są bardzo ograniczeni, od-do, nie umieją uwolnić mysli, nie umieja złamac schematu. Myslę, ze z wymienionych to chyba Japończycy , no moze Brytyjczycy

Gość a ty przeżywasz
Nasz jest najmądrzejszy, to chyba oczywiste.

Gość ale japońce są mało twórcze
oni tylko kopiują :), najbardziej twórczy są chyba niemcy, angole i żydzi żydzi sa tez dobrzy w handlu, bankach i polityce, no i stworzyli HOLLYWOOD :P żabojady hmm takie se ale tez zawsze byli bogaci i mieli sporo kolonii według mnie jednak Angole, Żydzi i Niemcy są najmądrzejsi

Gość najwiecej znanych ludzi to
Zydzi, ale moze dlatego,ze ich jest b wielu, wroznych krajach i popieraja sie nawzajem, wiec latwiej im wyplynąc. Japonce odtworczy, Niemcy pracowici, ale z srednia fantazja, Angole bezwgledni i spokojni, ale ich czas jakby mija. No fakt ze wyspiarze, czyli Japonce i Angole musza sobie radzic ze wszystkim sami. Chinczycy sa b silni i skuteczni bo prą po trupach. Przecietny Rosjanin jest na ogol madrzejszy od Brytyjczyka, ale z kolei oni nie potrafia sobie zafundowac madrej wladzy i sie sami zapetlają.A ci do IQ, to bodaj Rumuni mieli najwyzsze, w kazdym razie jak sie odbija od dna gospodarczego, jeszce o nich uslyszymy.

Gość sążnista basia
Żydzi

Gość gerhe
japonczyk odtworczy :D? a gdzie pwostaja wszystkie nowosci w elektronice i robotyce? :D

Gość odtworczy bo poczytaj
o tych wynalazkach - Japonczycy zachodnie wynalazki opracowuja b powaznie i doprowadzaja do absolutnej perfekcji. Kto wymyslil pierwszy komputer, radio, tv, komorke itd.?

Gość brawa dla tej Pani
ja wymyslilam :D

Gość niestety...
chodziłam do miedzynarodowego liceum wiec mam porowanie. Japońce - swietni z matmy, zawsze rozszerzona, mozgi swietne niemcy - najbardziej sumienni. paraca domowa, systematyczna nauka, pilnowanie terminow, kujony:D francuzi inteligentni naprawde słowianie dobrzy ze sztuki. a i miałąm tez paru z ukrainy, słowacji i takich tam zadupiów, oni wszyscy robili historie bo chcieli isc na prawo. zaaalosne to bylo:D