Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaNnijaka25

jutro wyprowadzam sie od faceta jak podzielic rzeczy??

Polecane posty

Gość takaNnijaka25

Jutro wyprowadzam sie od faceta. On o tym nie wie. Ale nie wiem jak podzilic kilka rzeczy ktory mamy wspolne. Tj TV kino domowe, pralke, zestaw mebli, mikrofalowka, itp. Nie zostawie mu tego wszystkiego bo tez wlozylam w to swoj wklad finansowy. Ale jak je podzielic. Po co mi np. Tv ktory bez kina jest nijaki. ;/ Nie wiem co robic...

Gość asgsag
sprawiedliwie podzielic czyli sprzedac wszystko a kase po polowie. oczywiscie jezeli wasz wklad finansowy byl taki sam. Jezeli nie byl, to wtedy oczywiscie kase otrzymuje sie proporcjonalnie do wkladu

Gość takaNnijaka25
nie po wyprowadzce chce miec z nim zadnego kontaktu wiec wspolne ustalanie nie wchodzi w gre ;/

Gość dziwnaaa sytuacja
serio zastanow sie jaki wklad finansowy wlozylas w to i wez zgodnie z nim. Ale wiesz skoro to jego mieszkanie to tez nie mozesz wziac sobie np pralki bez jego zgody, wez cos co nie trudni mu życia bo wiesz twierdzac po tym ze chcesz uciec cichaczem to to jakis swir jest wiec pewnie sie wkurzy koles. Ty mu nie bierz bo bedze afera... musisz z nim pogadac.

Gość Wątpiący
Pomysł z piłą nie jest zły,jakkolwiek inaczej podzielisz będzie źle.Ale pociesz się ,że to pryszcz,teraz w mojej(trochę dalszej) rodzinie dzielą spadek i prokurator(bo do tego doszło) rwie włosy z głowy.