Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelka1717

pierwszy raz

Polecane posty

Gość amelka1717

Boję się pierwszego razu , że poleci mi krew .... co mogę zrobić ?? PliSka , nie piszcie , że jestem głu*ia i ze wymyślam głupoty

Gość ..ona
tez sie balam, zacznijcie delikatnie i bedzie ok, a na poczatek duza dawka pieszczot i moze tez jakis zel nawilzajacy.

żel to dobra sprawa w sumie ja byłam nawilżana ślina mojego oblubieńca ale to bylo za malo, mnie bolało jak cholera czułam sie jakby mnie ktoś razcią nożem, ale o dziwo krwi nie poleciała ani kropla

Gość Boli jak cholera
Boli jak cholera! Krew tryska strumieniami!! Stos recznikow pod siebie! Lepiej anal na poczatek, przynajmniej krwi nie ma - a jaka przyjemnosc! :classic_cool:

Gość Majka__22
Ja żałuję teraz z perspektywy czasu swojego pierwszego razu. Miałam wtedy prawie 16 lat i byłam na dyskotece, po raz pierwszy z resztą. Widziałam pary, które się całowały, dotykały itd. Zobaczyłam tam takiego łysego, umięśnionego faceta, który mi to zaproponował, a ja uważałam dziewictwo za wstyd, stanęłam przy ścianie, gdzie nikt się nie kręcił przy wyjściu z klubu i on mi to zrobił od tyłu, a krew mi leciała, ale nie było jej dużo i tak to było, a ja nie wiem jak ma na imię i ile ma lat, nic nie wiem. Później robiłam to jeszcze z kilkoma chłopakami, ale tego pierwszego razu teraz żałuję coraz bardziej, mimo, że minęło ponad 6 lat.

Gość Majka_22
Żal wywołany został przez nieposiadanie personaliów sprawcy, nie dodałam iż od tyłu oznacza analnie.

Gość Majka__22
Jak już podrabiasz się za mnie to napisz Majka__22 przez dwie kreski, a nie Majka_22 przez jedną.