Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wiec jak zrobic

Odezwal sie do mnie facet po pol roku milczenia

Polecane posty

Gość a wiec jak zrobic

Spotykalismy sie krociutko,niecale 4 miesiace. Jednak nie wyszla znajomosc i pozegnalismy sie jak przyjaciele.Caly czas ten tesknilam za nim ale zajelam sie swoim zyciem. Teraz zadzwonil,zaproponowal spotkanie.Pojsc?Od razu zaznaczam ze nikt nikogo nie wykorzystal .

Gość rising sun
idz

Gość skxnhsb
Olej go.Odezwał sie,bo widocznie nie ma chetnych do spotkania i z braku laku kit dobry.

Gość a jakie są twoje odczucia
czy nie przeszkadza Ci że urwaliscie kontakt na tak długi czas ? W sumie nic nie tracisz jak masz wolne serce i nadmiar wolnego czasu możesz sie umówic.

Gość daw
do mnie dziewczyna odezwała sie po 3 tygodniach i teraz cierpie z tego powodu bo zrobiła mi przykrość i powiedziała ze spotykała sie z chłopakiem z którym tak naprawde chyba sie nigdy nie rozstała i mi to powiedziała.

Gość a wiec jak zrobic
sama nie wiem.Boje sie ze go zobacze i sie rozkleje a on potraktuje mnie jak kolezanke. Mimo wszystko bardzo mi na nim zalezalo i czesto o nim myslalam przez te pol roku.Nie chce tracic spokoju nad ktorym pracowalam 6 miesiecy

Gość daw
uwierz mi jeśli myślałaś przez taki długi czas i sie z nim spotkasz to wszystko wróci ja tak mam teraz i to bardzo boli :-(

Gość a wiec jak zrobic
wlasnie tego sie boje...pamietam nasze ostatnie spotkanie pol roku temu, przezylam je bo wiedzialam ze juz nic z tego nie bedzie i on nie chce kontynuowac znajomosci.Odeszlam dumnie, ladnie sie pozegnalismy ale poprosilam go o brak kontaktu.Teraz sie odezwal. Odzyskalam spokoj, przetlumaczylam to sobie ,nie chce znowu cirpiec

Gość a jakie są twoje odczucia
szkoda że za mną tak nikt nie tęskni ;(. Nikt tu biegu wydażeń nie przewidzi , piszesz że rozstaliście się bo wam nie wyszło ale nikt krzywdy nie doznał. Brzmi to całkiem neutralnie. I tak o nim myślałaś to może warto się przekonać i postawić ostatecznie krzyżyk bądź ew znak pozytywny na waszej relacji albo wóz alo przewóz. Niepewność zabija rówie mocno jak odtrącenie.

Gość daw
naprawde mnie wszyscy odradzaja zebym sie spotkał z dziewczyna ale ja ich nie słucham i pozniej cierpie :-(

Gość bzdury nie chce sie czytac
idz.z braku laku do ciebie sie odezwal hhe

Gość tryrytytyty
daw lecz sie swirze!!!!! a Ty autorko :) spotkaj sie, ale mysle, ze on nie ma z kim to sie odzywa do ciebie z nudów

Gość a wiec jak zrobic
jednak postanowilam ze nie pojde

Gość tylko nie zmieniaj zdania
napisz mu ze nie chcesz wracać do tego co było i żeby Ci już nie pisał . Miał szansę nie wykorzystał i niech idzie w pierun.

Gość tryrytytyty
a nie bedziesz zalowac? myslec, co by bylo gdyby?

Gość nie idź
powiedz mu, że póki co nie masz czasu, może kiedyś, może później, niech poczuje smak choćby chwilowego rozczarowania.

Gość a wiec jak zrobic
Troszke juz przeszlam w zyciu ,Mialam kiedys tez takie fazy ze walczylam o kogos ale potem mi przeszlo bo zrozumialam,ze nic na sile. On mial swoj czas, zadecydowal tak a nie inaczej. Czas minal

Gość daw
zrobisz jak bedziesz uważała. chociaz po tym spotkaniu moze znów wrócić to co było wczesniej.

Gość Glaczego uważacie ze nie
powinna iść ? Nikt nie podał żadnych argumentów przeciw temu spotkaniu tylko jakieś bzdury typu"z braku laku" itd. Ile wy macie lat doradcy ? Jesteście w gimnazjum ? Idź dziewczyno, dobrze Ci radzę...Może on również o Tobie myślał przez ten czas...może bał się bliższego związku z różnych powodów...ale tego się nie dowiesz, jeżeli nie pójdziesz. I żadnych gier nie uprawiaj, po prostu powiedz mu, że się cieszysz na spotkanie. Zobaczysz co będzie. Xantypa

Gość słynna anna
najczęściej dziewczyny robią tak , że idą. Zrób na odwrót - gdy mu będzie naprawdę zależało, bez wątpl,iwości, to na pewno za jakiś czas ponowi próbę.

Gość daw
jeśli sie z kims spotykało to nie ma juz przyjaźni bo zawsze jedna albo druga strona oczekuje czegoś wiecej niz tylko przyjaźni :-(

Gość kasasandrea
idź, bo i tak o nim myslisz i tak ja wróciłam do faceta, który mnie rzucił, więc sytuacja nieciekawa to było wiele lat temu, teraz jesteśmy kilka lat po ślubie, mamy dzieci i jest ok..... ale łatwo nie miał po tym wszystkim i nadal nie ma :D