Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdziele to

grom z jasnego nieba no szok!

Polecane posty

Gość pierdziele to

czaicie to nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego... jak wczoraj wracałam z pracy spotkałam w pociągu faceta. Siedział cały czas się patrzył, zerkał aż mi głupio było w końcu sie do mnie uśmiechnął no to ja też;). No i myślałam ze podejdzie pogadamy a on nic wysiadł na wcześniejszej stacji rzucił takie spojrzenie że ehhh myślałam że umrę, cała drogę myslałam o tym i... szkoda:( a dziś mnie coś naszło i znalazłam go na nk. zastanawiam się czy coś napisać do niego czy olać to wszystko i nie zawracać sobie i jemu gitary hmm... co myślicie?

Gość Marianna33
jak znalzals go na nk?

Gość 1..........
jakim cudem go znalazlas? czyli wiesz jak sie nazywa?

Gość pierdziele to
no normalnie widziałam gdzie wysiadał wpisałam przedział wiekowy no i wyskoczyło mi 160 facetów ale go znalazłam heh :D

Gość Malinowska
jak gdzie wysiadal? W Pipidowie jakiej?

Gość pierdziele to
no nie na takiej pipidówie znowu :P miasteczko małe

Gość pierdziele to
a co to takiego? czy moze kto?

Gość pierdziele to
pfff

Gość TERAZAZA
jeśli to prawda to dobra jesteś :) napisz niezobowiązujaco do niego tzn cześć widzielismy się wczoraj w pociagu, pozdrawiamn X odpisze to fajnie a jak nie to nie, nie pogryzie Cię, w zyciu trzeba czasem ryzykować nawet jak ma głupio nam być

Gość ja tez swego nie czujeeeee
poczekaj moze znow sie przejedz atobuszm o tej godzinie i w tym samym dniu , moze znow go spotkasz

Gość
facet trenował na Tobie swoje spojrzenia :D nie pisz, daj sobie spokój :)

Gość to zależy
jeśli często jeździsz tamtędy to możesz jeszcze Go spotkać. Jeśli nie - to pisz!

ale co sobie taki facet pomysli o dziewczynie, ktora na wstepie juz przeglada 160 profili na naszej klasie? jeszcze zadzwoni po policje i poprosi o ochrone.

Gość TERAZAZA
tak czy inaczej autorka topiku jest niezła :D kto szuka nie bładzi tak trzymaj :classic_cool:

Gość pierdziele to
hmmm czemu jestem niezła? ;) nigdy wcześniej nie zdarzyło mi sie takie coś jak już wspominałam. Sama nie wiem co mam zrobić. Czy dać sobie spokój czy nie zaszkodzi napisać tak po prostu bez żadnych podtekstów bo coś mnie do niego ciągnie.. heh :)

nie pisz mozesz sie zblaznic jak ci nie odpisze albo odpisze spadaj .. a potem jak go spotkasz bedzie kicha , bedziesz wiac

Gość pierdziele to
ale ja jestem pewna na 99% ze go już nigdy nie zobaczę...

Gość kalateczka
w życiu trzeba być szalonym, skoro go szukałaś to napisz osobiście lubie ludzi, którzy są szaleni i nie boją się ośmieszenia nawet jeśli nie odpisze a spotkacie się to zażartuj a widzisz nie napisałeś a przysłowie mówi, góra z górą nie spotka się a człowiek z człowiekiem tak, no i zagadaj np pracujesz, uczysz się? cos banalnego i niezobowiazujacego świat należy do odważnych kilka razy zrobiłam rzeczy które nie wypaliły ale jakoś zyję i dobrze się miewam :D byle do przodu

Gość TERAZAZA
nie wiem czy chciałoby mi sie szukać faceta, jak igły w stogu siana :D jest w tym coś fajnego jak to mówią : jesteś pozytywnie zakręcona, nawiedzona, super na serio

ale wiesz co ja tak poznalam swego meza , znaczy podobnie , nie bylo NK hahah net jeszcze byl tylko gdzieniegdzie .. pozlalam goscia w szpitalu , pogadalismy i na tym koniec .. znalam tylko jego imie i nazwisko , obdzwonilam pol mego wojewodztwa :D o takim nazwisku .. no i niestety go nie znalazlam , ale jakas baba mowila " jakas baba dzwoni do M.. " chyba poszla go wolac i juz nie wrocila a ja sluchalam odglosow hahhaha bo sluchawki nie odwiezsila .. po 2 miesiacach poszlam do szpitala odwiezdzic kolege i wiesz co?? ON tam siedzial :D przeznaczenie poprostu :) dzis 10 lat po slubie

po tym jak znalazla profil na nk, nie musi stawiac juz takich pytan jak pracujesz, uczysz sie, skoro wszystko moze sobie wyczytac z profilu. sprobuj moze, jak juz tak daleko zaszlas odnalezc jakis wspolnych znajomych gdzie moglabys sie podczepic, albo poprzez ten jego profil wywnioskowac co robi, gdzie chodzi i zaaranzowac kolejne "przypadkowe" spotkanie. Z drugiej strony co ma byc to bedzie, nie ma co pospieszac losu.

Gość pierdziele to
heh:D czyli mówicie że warto zaryzykować dziewczyny? o tak jestem zakręcona ale nie wiem czy pozytywnie ;)

Gość ejbisi
pisz :)

Gość TERAZAZA
decyzja jest twoja i Ty poniesiesz konsekwencje przemyśl czy warto i nie załuj jakkolwiek postanowisz :D no masz o czym mysleć :D

Gość pierdziele to
pierdziele napisze a co! lepiej żałować ze się coś zrobiło niż żałować ze się czegoś nie zrobiło czy jakoś tak ;)

Ile masz latek jak moge wiedziec? Niezla jestes hehe :-P troszke chce mi sie smiac, ale w sumie co Ci szkodzi - pisz!

Gość luzak gepard chester
Pisz :D ALe jakoś tak, żebyś w razie czego mogła to w żart obrócić :D