Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DearMissJC

mBANK. Pomocyy! P

Polecane posty

Mam nadzieje, ze ktos z Was sie orientuje.. - w jaki sposób wpłaca się kasę na własne konto ? - ile wynosi prowizja pobierana za wypłacanie gotówki z bankomatu innego niż mBanku? - czy przy płaceniu kartą w sklepie też pobierają mi za to coś z konta? - czy faktycznie nic nie płacę za prowadzenie konta? Muszę założyć konto, a kompletnie się na tym nie znam :P To jest podobno całkowicie za free. Ja w takie coś nie wierzę. No ale może ktoś ma już doświadczenie z nimi ;)

Gość po 1 za prowadzenie konta
nie płacisz nic mozesz kase wpłacac na poczcie (ale wtedy na koncie pojawia sie po okolo dwoch dniach) kosztowalo to wczesniej 2,5 zł nie wiem jak teraz albo mozesz wplacic we wpłatomacie- to jest bezplatne za placenie kartą nie placisz nic pobieranie z innego bankomatu kosztuje 5 zł

Gość gerhe
wplaca sie kase przez wplatomat, za prowadzenie konta 0zl, oplata za inne bankomaty wedlug prowizji danego banku, mnie wynosi ok 5zl przy placerniu karta nic nie zabieraja z konta

jeszcze jedno jesli mieszkasz np w mniejszym miescie i nie ma tam bankomatow mbanku to chyba warto rozwazyc konto w Alior banku z lokata nocna czy cos takiego wtedy bankomaty masz WSZYSTKIE w Polsce i na swiecie za darmo konto kosztuje 0 zl, a karta miesiecznie 3 zl przelewy bezplatne tak jak w mbanku

Gość mrofeczkaa
wypłata z obcego bankomatuu to nie wedlug prowizji tamtego banku tylko zawsze 5 zł. Ale nie ma koniecznosci raczej wyplacac z innnych bankomatow poniewaz mbank posiada 4 sieci bankomatow bezporwizyjnych i jest ich dosyc sporo sa to: BZW BK, ECARD, Euronet, Cash4You

a czy jesli wyplace w multibanku to cos mi pobiora? moja mama ma w jakims innym banku, ale przy wyplacaniu w multi nic jej wlasnie nie zabieraja..

sprawdz pod tym linkiem co podałam jakie masz bezplatne bankomaty u siebie w miescie

aha, czyli wszystkie te, ktore wyswietlaja sie na tej stronce sa bezplatne, tak? wiem, wiem, ciemna jestem ;)

no tak :)

tylko dzisiaj :P ;)

Gość ania.gluszak
czyli jak u mnie nie ma bankomatów mBank tylko np. WBK to za wypłacenie z WBK zapłacę 5zł? :O

wejdz w ten link, ktory podany jest u gory. wybierz swoje miasto na mapie i wyswietli Ci, w ktorych bankomatach mozesz wyplacic bez prowizji :)

Gość ania.gluszak
no wyświetlił mi się jeden bank WBK, który znajduje się w moim mieście. Czyli to oznacza, że nie zapłacę tam prowizji za wypłacenie kasy z konta, tak? ;)

z tego co sama dowiedzialam sie na tym forum, to tak, nic w nim nie zaplacisz :)