Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmętlikowana

Wystajacy brzuch ... !!

Polecane posty

Gość Zmętlikowana

Dziewczyny ! pogoda juz piekna , za niedlugo lato , plaza , stroj kapielowy .. a ja mam problem z odstajacym brzuszkiem . sprawa wyglada tak , jestem bardzo szupla , dla niektorych wrecz za bardzo , bo mam 174 i waze 53 kg. chude nozki , niewielkie piersi , ogolnie szczupla sylwetka . no ale ten brzuszek .. robi sie odstajacy i wymyka sie spod kontroli . w moim przypadku nie chce stosowac zadnych diet , czy ograniczenia jedzenia , bo ja chcialabym przytyc , ale no kurde nie na brzuchu :/ a jak zaczne intensywnie cwiczyc to moge stracic na masie , a nie tylko na brzuchu. wiec jak to zrobic zeby stracic ten niesforny brzuszek ale jednoczesnie nie stracic na masie , wrecz przeciwnie przytyc ? prosze o pomoc .

Gość Zmętlikowana
Ile mam robic tych brzuszkow , zebym widziala pierwsze efekty juz po 2 tyg ?

to zalezy mi wystarczy ze zrobie 2 serie po 50 i na drugi dzien moj brzuch jest juz twardszy i duzo ladniejszy ;) mysle ze na poczatek mozesz robic po 30, znaczy sie 30 rano i 30 wieczorem :)

Gość Zmętlikowana
hmm rano tez ? nie wystarczy raz dziennie? nie wiem czy dam rade sie zdyscyplinowac , bo ze mna to ciezko jest :D ale jak sie chce byc piekna , to trzeba :) .. eh .. wstretna oponka .

Gość naka24
Byc moze nie masz duzego brzucha ale wade kregoslupa i tzw lordoze- wtedy sie wydaje ze brzuch jest duzy a to po prostu taka wygieta postawa ciala.