Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatna

Zapomniałam o tabletce antykoncepcyjnej

Polecane posty

Gość Tatna

W sobote rozpoczęłam pierwszy tydzień tabletek anty i prawdopodobnie we wtorek zapomniałam o jednej, a dopiero dziś sobie o tym przypomniałam. Czy mam zażyc zapomniana tabletke teraz? czy dać sobie spokój? Wiem, że w tym tygodniu nie moge polegac już na ochronie tabletek, ale czy juz w kolejnym bede mogła spokojnie uprawiać sex bez ryzyka wpadki?

Gość omoluta
Radze zastosowac dodatkowa forme antykoncepcji(prezerwatywa)bo jezeli zapomiałas tabl.w pierwszym tyg.to jest bardzo duze prawdopodobienstwo,ze zostało zachwiane działanie antykoncepcyjne.

w ulotce napewno ci pisze jak postepowac w przypadku zapomnianej tabletki

Gość a dalej
jak Ci brzuch zacznie rosnąć to będziesz pamiętać.

Hmm jak ja nie lubię talkich ludzi jak ostatni ko0mentator...w pysk bym dała i by sie zamknął:) Ja też zapomniałam w czwratek o o tabletce a przypomniałam sobie dzisiaj rano....zadzwoniłam do swojego lekarza...i poradził mi żebym wzięł dzisiajeszą i dodatkowo sie zabezpieczała....przez ten miesiąc.....także ja się zastosuje...bo tez zapomniałam w pierwszym tygodniu.... Pozdrawiam

Gość omoluta
Aneta25 :-) nie trzeba zasiegac pirady lekarza.Wystarczy przeczytac ulotke ze zrozumieniem:-) A jak przy tabletkach nie ma ulotki,to wchodzi sie w internet i szuka odpowiedniej ulotki:-)