Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panicznie bojąca się

moje dziecko ma kregosłup, ręce i nogi oraz mózg

Polecane posty

taka jestem szczęsliwa. Usłyszałam tyle miłych słów....ze nie ma wodogłowia, ze serce jest 4 komorowe, ze jest rozwiniety na swój wiek, ze ma paluszki......wszystko super to tyle co do pochwał. Mam pytanie: jeżźeli lekarz widział cvos co wykazuje najądra i peniska to dlaczego nie potwierdził mi tego? ja tez to widziałam, ewidentnie mały penisek był i jajeczka. Myslicie ze to sie jeszcze moze całkowicie wchłonąc i powstanie córka? Zawsze sadziłam ze jak cos juz wyszło to wyszło i nie wchłonie się. Rozumiem ze to z dziewczynkimoze powstac jeszcze chłopaczek ale zeby z chłopca nagle dziewczyna? musiałoby sie to co widzielismy wchłonąc. czy tak? juz kupiłam spodenki :) i niebieskie ciuszki

zartujesz??? penisy raczej sie nie wchlaniaja :D ktory to tydzien ciazy i jaki rodzaj usg byl przeprowadzony?

Gość ladadii
4 komorowe serce? :D

no 4 komorowe serce powiedział,czyli norma. Co do tygodni to 19 skończony był wtedy i ewidentnie widziałam małego odstającego peniseczka na kółeczkach, więc dlaczego mi nie potwierdział? przeciez skoro widział to chyba wie ze nie mogłabyc to warga sromowa.

Gość bukwa a bukwa b
a moze to co widzialas to byly wargi sromowe i lechtaczka? bo na takim etapie to trudno jest odroznic meskie a zenskie narzady. skoro lekarz nie jest pewny to tym bardziej ty nie powinnas. A co do wchlaniania...Naprawde sadzisz ze w twoim brzuchu chlopczyk przeistacza sie w dziewczynke czy na odwrot? ile ty masz lat? mialas biologie w szkole?

moze lekarz nie byl pewny tego, co widzial, zdarza sie. w 19 tygodniu plec mozna juz smialo stwierdzic. im lepszej jakosci usg, tym prawdopodobienstwo wieksze.

wiesz musisz poczytac o tym ,ja czytałam i wiem ze jajeczka sa w środku i jak zejda na zewnatrz to jest chłopczyk, a jak nie zejda to bedzie córka. jezeli lekarz widział na zewnatrz cos okragłego i na nim penisek to chyba nie mógł sie pomylic z łechtaczką? w końcu to specjalista i powinien na tymetapie rozróznic łechtaczkę od penisa tymbardziej ze te jajka były na zewnatrz juz.

on był tak odrócony ze nie do końca było widac, ale skoro kółeczka i siusiaczka widział to dziwię sie ze powiedział ze nie jest pewny....................o zgrozo obojniak? kobietaz wielkimi wargami jako ptaszek/ albo mężczyzna bez ptaszka.anomalia się zdarzają.

Gość jakis tepy ten lekarz
serce ma tylko dwie komory :o

dziewczynki czesto maja opuchniete wargi sromowe w zyciu plodowym, powodowane jest to matczynymi hormonami ciazowymi, o tym tez napewno wiesz. a z tymi jaderkami to racja, ze poczatkowo sa wewnatrz, ale plec dziecka jest wiadoma w chwili przebicia komorki jajowej przez plemnik, wtedy zapisany jest calutki material genetyczny, wiec nie jest tak, ze jak jaderka nie wyjda na wierzch to bedzie dziewczynka.

Gość bvaefsavdvsc
dokladnie. ta z 19:51 ma racje. i tacy ludzie niby mieli bioloie...

Gość bvaefsavdvsc
tacy - chodzilo mi o autorke oczywiscie

no ale skoro ten penisek był widoczny to dlaczego lekarz sie wahał? wiem o komórce i plemniku. Mi chodzi o to co było widac co moze byc pewne a jednak lekarz nie potwierdził. Gdybysmy nie widzieli tego peniska to rozumiem ze moze to be jajeczka to były wargi opuchniete, no ale ten penisek był, ewidentnie był. Więc jak nie penisek to był to co niby?

Gość LOl i ona ma miec dziecko..
czego ty je nauczysz, skoro wedlug ciebie serce ma 4 komory a dziewczynka to chlopiec ktorymu jadra sie nie obsunel (sic!).... czys ty chcoiaz gimnazjum skonczyla...?

Gość szine dekonor
wspaniele usłyszeć tyle dobrych wiadomośći.Ilez jest kobiet ,które słyszą o wodogłowiu, braku kończyny, braku kości nosowej, małej kośći udowej czy innych wadach serca...

Gość ja szukam
Serce człowieka jest narządem czterojamowym, składa się z 2 przedsionków i 2 komór.

Gość ja szukam
Moze lekarz nie byl pewny na 100% i dlatego nie powiedzial plci.

no i 2+2 równa sie 4. i o 4 cos tam cos tam mówił. czyli serce jest dobrze zbudowane. ja rozumiem ze mógł nie byc pewny, ale dziwi mnie to jako specjalista ze nie rozróznia penisa od braku penisa. pokazał na monitorze jądra i penisa. Jakby pokazał same jądra to co innego, ale pokazał tez penisa. Mimo to nie potwierdził. a ja juz mam półszfy spodni i niebieskich ubrań....a tu nagle okaze sie ze to diewczynka z małym peniskiem bedzie

Gość ja szukam
To jak pokazal wam penisa i jajka to wiadomo,ze chopak bedzie :)

otóż to, pokzał, nawet widzielismy, ale nie chciał potwierdzic bo nigdy jeszcze nic nie wiadomo. więc bądz tu mądry.

jak sama powiedzialas to on jest specjalista, wiec to on musi to oceniac. nie ucz ojca dzieci robic, jak bedzie pewny to na pewno ci to powie

Gość ja szukam
Moze byla to pepowina i dlatego nie byl na 100% pewny,przy nastepnym usg sie dowiesz i nie denerwuj sie.

skoro specjalista to czemu patrząc na penisa nie powie mi- to syn?

pepowina jest grubsza

a na razie ciesz sie ze dzieciaczek jest zdrowy, to najwazniejsze:-) plec z czasem poznasz...

Gość farfocelll
jezuu kobieto,bedziesz miala obojniaka i tyle.po kiego zameczasz ludzi na forum taka glupia gadką skoro i tak wiesz lepiej. jacys jasnowidze tu siedza ze ci powiedza co urodzisz?!

przy zaplodnieniu juz wiadomo,jaka bedzie plec dziecka to sie nie zmienia:O urodzisz dziecko a takich rzeczy nie wiesz:O boze ile ty masz lat

o matko... czemu uwazasz ze wiesz lepiej, to on studiowal 6 lat zeby wiedziec kiedy chl a kiedy dz... i to on tyc peniskow juz w swoim zyciu wiele widzial..