Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasia 90

jak myślici e

Polecane posty

Gość lasia 90

co można osiągnąć odmawiając chłopakowi seksu gdy on tego bardzo pragnie np przez tydzień

Gość lasia 90
hehe

Gość Conflux
np to że nie uzna Cie za łatwą i nie będziesz dziwką w jego oczach :) potem bedzie bardziej sznaował.

Gość lasia 90
fajnie jest mieć nad wami władze ;)

Gość ereqwr
Np koniec zwiazku (o ile z taka poro....na dziewczyna mozna mowic o zwiazku) jezeli facet jest normalny to kopinie cie w du e za glupie pomysly , takie zabawy seksem na zasadzie dam nie dam bo cos chce to totalny idiotyzm .

Gość lasia 90
hmmm ale ja sobie nie wyobrazam zgadzac sie za kazdym razem kiedy on chce a zwłaszcza rano nie

Gość ereqwr
Bo Twoj facet nie ma podejscia :( kobiete trzeba umiec podejsc , rozgrzac tak ze po chwili sama bedzie sie prosic zeby sie nia zajac :) ale jak sie podchodzi po seksu "daj du....y bo mi sie chce ' to sie nie dziwie ze sie odmawia a swoja droga gdzie wy znajdujecie takich debili ja jestem facetem ale gdybym byl kobieta i tak by mi facet powiedzial to koniec zwiazku bo jak mozna byc z takim debilem

Gość lasia 90
no właśnie chyba tu leży problem.dzieki.bede go przetrzymywać dopóki nA to nie wpadnie... ciezko znalezc faceta ktory dogodzi kobie cie

Gość Pan z księżyca
Co można osiągnąć? Facet może się zniechęcić... przynajmniej tak jest w moim przypadku. Najpierw - zróbmy sobie przerwę (powód czysto... religijny). A teraz chce się na mnie rzucić, jednak ja wiem, że takie przerwy będą się powtarzały i mi się odechciewa.

Gość ereqwr
LOL przepraszam ale inaczej sie nie da , myslisz ze facet ktory nie ma podejscia do kobiet w sprawach seksu nauczy sie go pod wplywem celibatu niestety myslisz sie jedyny sposob to rozmowa i nauka - o ile bedzie chcial w co watpie ale jakies szanse sa inaczej nie ma mowy chcesz dobrego seksu to albo nowy facet albo jakis kolega ;) na boku inaczaj cale zycie bedziesz odmawiac seksu