Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukrecja87

Czy możliwe jest zajście w ciąże w tydzień po odstawieniu tabletek?????

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam małe pytanie .... Czy możliwe jest zajście w ciąże w tydzień po odstawieniu tabletek????? 4 dnia po odstawieniu tabletek dostałam krwawienia; gdy się skończyło kochałam się z mężem bez zabezpieczeia kilka razy .... Proszę pomóżcie i odpowiedzcie czy mozliwe jest zajście w ciążę w takiej sytyacji???????????

Gość możliwe oj możliwe

Gość lala89
mój przypadek wygląda tak: odstawiłam tabletki ( przyjmowałąm je dwa miesiące, każde opakowanie ma 21 tabl. po czym robi się 7 dniową przerwe a 8 dnia zażywa się kolejne opakowanie) pierwsze opakowanie przyjęłąm całe, zrobiłąm przerwe, krwawienie wystąpiło normalnie, następnie rozpoczęłam 2 paczkę ale nie dokończyłąm jej, wziąłam 18 tabletek, po dwóch dniach wystąpiło krwawienie z odstawienia. Trwało 7 dni. Kiedy krwawienie się skończyło współrzyłąm z narzeczonym bez zabezpieczenia. Jaka jest szansa na ciąże? Jeszcze za wcześnie na test i na badanie learskie. Macie jakieś propozycje??? moja temperatura od kilku dni to ponad 37.0 , czasem 37.2 37.1 37.3 a dzis to bylo 37.4 zrobiłam test ale za szybko bo tylko 8 dni od przytulanka..

Gość lala89
niech się ktos odezwie..

Gość frufru
ale laski, co wam pomóc?... nie bierzecie piguł = nie ma ochrony. tak, zapłodnienie było możliwe, aczkolwiek zgodnie z cyklem to powinny być dni niepłodne, wiec moze nie bedzie tak źle. natomiast jak nie bierzesz pigul to zabezpieczaj sie inaczej i koniec.

Gość lala89
ale chodzi o to ze chce miec dziecko.. tylko czy tak szybko mogło dojsc do zapłodnienia

Gość mooozliwee
mozliwe, bo organizm przytrzymany hormonami mogl sie rozpedzic.

Gość no taaaaaaaaaaaaaak
mozliwe oj mozliwe......nawet nie wiesz jak....no coz musisz poczekac a niebawem sie okaze;)