Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamahania

czy z 2latkiem warto juz jechac do ZOO?

Polecane posty

Gość mamahania

chodzi mi o to czy 2latek nie jest jeszcze za maly i nie bedzie zbytnio zainteresowany

Moj nie ma jeszcze 2 lat skonczy w sierpniu i nie byl zainteresowany ,jedynie co to plac zabaw w Warszawskim zoo mu sie podobal :)

Szczerze przyznam, że pojechałam z moją córką do Zoo jak miała już 3 latka. Trochę sobie popatrzyła na zwierzątka, ale żeby ją to naprawdę interesowało to nie mogę powiedzieć. Niedługo kończy 5 lat i moze spróbujemy kolejny raz. Dużo też zależy od dziecka - jego charakteru. Moja jest dość żywa, więc wołałaby pewnie ten czas sędzić na huśtawce czy rowerku. 🖐️

moja córcia miała jakieś 7-8 m-cy i już była zainteresowana :D

Gość mamahania
kurcze sama nie wiem fakt ze mała kocha wszystkie zwierzątka nawet lubi patrzec na kurki tylko sie martwie że moze być krzyk bo ich nie dotknie a raczej jej tego nie wytłumacze że nie mozna głaskac takich zwierzatek chyba poczekam jeszcze narazie ja wezne do parku niespodzianek to prawie tak jak w ZOO tylko tam zwierzatka nie sa ogrodzone i biegają swobodnie.

ja pojechalam z corcia do zoo jak miala roczek:) byl to czas kiedy uczyla sie biegac wiec jedyne co ja interesowalo to bieganie i zaczepianie ludzi :) zainteresowanie wsrod zwierzat jedynie wzbudzily zyrafy i cos a\' la kozy ;) ale spacerek byl fajny, nie powiem ;) ale pewnie 2 latek juz o wiele wiecej wyniesie wiadomosci z takiej wyprawy :)