Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghkhk

pryszcze na szyji,wlosy na ciele,spozniajace sie miesiaczki

Polecane posty

Gość ghkhk

wiem:Ooblesna jestem:O ale nigdy mi sie nic nie dzialo!zawsze bylam piekna,zgrabna i powabna:) az tu strzelila 30-cha,urodzilam dziecko i normalnie szok! aha!i mam nadwage do tego wszystkiego!tzn tak na serio to jestem po prostu gruba:(. zaczely mi sie pojawiac jakies wloski na piersiach,BRODZIE!watpie w swoja kobiecosc:(zaczynam miec dola na maxa:( okres mi sie spoznia po 2 tygodnie... czy ktoras z Was tez ma tak przewalone?o co chodzi??????

Gość sdfdsf
tak ja tyle ze mnie leci 21 rok zycia i z syfami sie borykam od 13r.z. i jeszcze tym sie roznie ze mam syfy na twarzy.okresy sie przesuwaja roznie bardzo. no i klaczyska. endokrynolog skierowala mnei na badanie prolaktyny-bo to typowe objawy jej nadmiaru.ide zbadac w poniedzialek. sama wlasnie zalzylam temat-nadmiar prolaktyny z tymi pytaniami;)

ghkhk miałam dokładnie jak Ty, z tą różnicą, że po ciąży bardzo szybko schudłam. Ale po roku pojawił się trądzik, włoski na piersiach i całym ciele i przez dwa lata miałam okropnego doła.Z tym sie juz nie wygra, trzeba sie pogodzić. Nie wychodziłam do ludzi bo przez te wlosy czułam sie mało atrakcyjna i okropna. Ale tak nie jest, my kobiety z nadmiarem wlosow też możemy byc atrakcyjne.jest tu na cafe temat :dziewczyny z hirsutyzmem.Walczymy z tym dziadostwem jak mozemy.Poczytaj topik od samego poczatku.Ja tak zrobilam i to wlasnie on pomógl mi wrocic do zycia.Eksperymentuj z fitohormonami i fitosterolami bo dla nas one sa wskazane .I probuj to zaakceptować bo to nasz krzyż do konca zycia niestety.Ale od Ciebie zalezy jak dlugo bedziesz cierpiec z tego powodu.

Gość hiacyntka
zaburzenia hormonalne, zbyt duża ilość testosteronu, względnie zespół policystycznych jajników. To można leczyć.Co do włosków to różnie bywa, bo albo za dużo hormonu, albo taki nasz urok czyli zbyt duża wrażliwość mieszków włosowych.