Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łonet pl

Kup kwiaty kochance męża

Polecane posty

Gość łonet pl

Powinnyśmy być wdzięczne, bo gdyby nie kochanka, nadal tkwiłybyśmy w letargu, w związku, w którym siebie krzywdzimy. A tak mamy szansę na nowe życie

racja szczerze mówiąc, taka sytuacja dopiero otwiera oczy okazuje się,że człowiek , z którym chciałyśmy spędzzić resztę życia to nic nie warta gnida :O

Gość baarbapapa
ja tak kupiłam bombonierkę..I wysłałam jej posłańcem, z podziękowaniami i życzeniami szczęścia, bo zdecydowanie teraz będzie jej baaaardzo potrzebne :D po 3 latach miałyśmy okazję porozmawiać...przyznała mi rację, tym bardziej że rok wcześniej puściła mojego ex kantem

Gość kochanki są zakompleksione
Wiecie że według badań są kobiety które czerpią satysfakcję z tego że "zabierają" męża innej? To są kochanki "seryjne" jak taka zdobedzie faceta to smakuje jej on dotąd dopóki całkiem go nie odbije. Kochanki takie uwielbiaja jak żona walczy, cierpi, płacze. To je nakręca i czują się wtedy wyśmienicie. Zachownie wynika z kompleksów, jest sposobem na dowartościowanie się, często takie kobiety nie są w stanie utrzymac dłuższych zwiazków, nie nadają się. Najgorzej się one czuja jak żonka olewa sprawe i nie jest zazdrosna - dobrze że sobie go wzięłaś bo już miałam dość tego typa - i tu wymieniasz jaki z niego śmierdziel, słaby kochanek, głupek etc :P ale spoufalanie się z kochanka, przyjaźnie itd to też nie tędy droga, pogarda i dystans i lekceważenie jest lepsze, nie wszystkie z nich zaliczają się też do "seryjnych" czasem jakas samotna jest tak sprawgniona faceta że wszystko jej jedno żonaty czy nie byle tylko na nią poleciał.