Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgzrgz

przetłumaczy mi ktos piosenkę Earth Song Michaela Jacksona?

Polecane posty

Gość dfgzrgz

plis......

Gość PROSZĘĘĘĘ
Co jest ze wschodem słońca Co z deszczem Co z tymi wszystkimi rzeczami O których mówiliście, że je otrzymamy... Co z polami bitew Nadchodzi ich czas Co z tymi wszystkimi rzeczami O których mówisz, że są twoje i moje... Czy przestaliście już o tym myśleć O całej tej krwi, którą przelaliśmy Czy przestaliście już o tym myśleć Że Ziemia i wybrzeża płaczą? Aaaaaaach Aaaaaaaaach Co zrobiliśmy ze światem Popatrzcie co zrobiliśmy Co jest z tym całym pokojem Który obiecaliście waszemu jedynemu synowi... Co z kwitnącymi polami Przyjdzie ich czas Co z tymi wszystkimi snami O których mówicie, że są twoje i moje... Czy przestaliście już o tym myśleć O wszystkich tych dzieciach, które umarły na wojnie Czy przestaliście już o tym myśleć Że Ziemia lamentuje a wybrzża płaczą? Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaah Kiedyś marzyłem zaglądałem za gwiazdy Teraz już nie wiem, gdzie jesteśmy Chociaż myślałem, Że dotarliśmy daleko! Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaaah Hej, co jest z dniem wczorajszym (Co z nami) Co jest z morzami (Co z nami) Niebo spada nam na głowy (Co z nami) Nie mogę oddychać (Co z nami) Co jest z krwawiącą Ziemią (Co z nami) Czy możemy jeszcze odczuć jej rany (Co z nami) Co z bogactwem natury (ooo, ooo) To ciało naszej planety (Co z nami) Co ze zwierzętami (Co z nami) Zamieniliśmy królestwo w proch (Co z nami) Co ze słoniami (Co z nami) Straciliśmy ich zaufanie (Co z nami) Co z płaczącymi waleniami (Co z nami) Plądrujemy morza (Co z nami) Co z leśnymi drogami (Co z nami) Spalone mimo naszych obietnic (Co z nami) Co z Ziemią Obiecaną (Co z nią) Rozdarta wojną religijną (Co z nami) Co z prostym człowiekiem (Co z nami) Czy nie możemy mu dać wolności (Co z nami) Co z umierającymi dziećmi (Co z nami) Czy nie możecie słuchać jak płaczą (Co z nami) Co zrobiliśmy źle (ooo, ooo) Niech mi ktoś wreszcie powie (Co z nami) Co z malutkimi dziećmi (Co z nami) Co z tymi dniami (Co z nami) Co z Abrahamem (Co z nami) Co z całą ich radością (Co z nami) Co z człowiekiem (Co z nami) Co z płaczącym człowiekiem (Co z nami) Co z Abrahamem (Co z nami) A co ze śmiercią (ooo, ooo) Czy to wszystko nas obchodzi? Aaaaaaach Aaaaaaach

Gość gość
jhgXIZKuybSJF70YSC6d5aev