Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóż ja

postanowiłem

Polecane posty

Gość no cóż ja
zawsze dbałem o nią ,dostawała wszystko na co miała ochotę .myślałem że będziemy razem ,odpowiadała mi we wszystkim i zakochałem się i z tym nie mogę sobie poradzić ,nie chce mi się szukać bo znowu będzie to samo.lubiła się kochać i robiłem wszystko co chciała ,pozycje to co lubiła i co się jej zamarzyło .tylko że niby ja zawsze w nieodpowiedniej chwili chcę a ona nie.czy to rano ,popołudniu czy wieczorem to zawsze nie teraz bo coś tam a jak ona chciała to ja musiałem .

Gość no cóż ja
ale to wszystko jest chore .z następną będzie pewnie to samo .dlatego muszę coś z tym zrobić.ale czy ktoś tak miał i próbował jak ja .jak to będzie potem wyglądać .czy to ma sens.żadnych środków nie biorę i nie chcę.

wiesz co, ja jestem baba i uwazam ze : 1) sex to nie wszystko 2) duzo seksu jest zajebiste 3) z facetem do lozka moge isc jak mu juz troche zaufam i go lubię. a potem już hulaj dusza piekła nie ma. masz pecha bo trafiałeś na babki o ałym temperamencie albo cnotki niewydymki. ja mam celibat przymusowy z braku laku :D nie wiem czy gdybym miala z kim to bym sobie odmawiala :D

Gość no cóż ja
w tej chwili nikogo nie mam i na razie nie chcę mieć co nie znaczy że jednak są takie co mnie chcą .ale ja już tak nie mogę bo sytuacja może się powtórzyć .mam czas teraz na przemyślenie sobie wszystkiego i ta decyzja nie powstała ot tak sobie.a jeśli mam czas to mogę coś z tym zrobić.