Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeregowy Jajec

KAFETERIA ZNISZCZYŁA MI ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość szeregowy Jajec

Dopóki tu nie wszedłem, żyłem sobie spokojnie, ufałem mojej dziewczynie, rozumielismy się, było cudownie :) Odkąd zacząłem czytać co kobiety wyprawiają jak nie ma z nimi facetów, o tych przypadkowych zdradach, podkochiwaniu się w innych, ich opiniach o swoim facetach itp zmieniłem się, jestem nieufny wobec mojej dziewczyny, sprawdzam ją, kontroluje, a ją to denerwuje :o :o

mowie juz od zawsze: nie musze wszystkiego wiedziec o partnerze, wtedy zyje mi sie spokojniej. jesli nawet on prowadzi jakies podwojne zycie, to przyjdzie czas, ze sie o tym dowiem i wtedy dopiero bede sie zastanawiac...do tego czasu, pozyje sobie szczesliwie

Gość szeregowy Jajec
i nie szkoda byłoby ci czasu kiedy byłas oszukiwana, robiona w konia, mamiona?

Gość kaubojczyk
racja, Kafe obnaża plugawość kobiet !

a jestes oszukiwany, robiony w konia? bo ja tego u siebie nie zauwazam, nie wiem wiec czy on tego nie robi czy jest na tyle sprytny, ze ja tego nie zauwazam. gdybym cos zauwazyla to bym zapytala o przyczyne...i jak widzi to bycie ze mna dalej razem. w koncu to jestesmy ze soba na zasadzie dobrowolnosci, wiec jesli chce zmienic swoje zycie to musimy dokonac radykalnych zmian. nie walczylabym o kogos komu nie wystarczam jako kobieta

Gość Pfffff
Nie odszukujmy się wszędzie spisków i podstępów. ;)

Gość Takie życieee
Ale oczywiście można chować głowę w piasek i udawać, że nas to nie dotyczy...

Gość kafeteria to..
przede wszystskim strata czasu. Jałowe dyskusje ktore wpedzają w kompleksy bo tu prawie wszyscy maja jakies kompleksy i chcą dosrać innym. Ale niestety kafeteria uzależnia.Bo jak czlowiek przeczyta parę zawistnych opinii to nie może pozostać bierny. Siedzą tu głownie kobiety które wolą żyć w wirtualnym świecie bo boją się życia... marudzą ,że są grube , a siedzą przed kompem zamiast w ty czasie ćwiczyć.. Muszą się na kims wyżyć na necie bo w realu nie miałaby na to odwagi..

Nie zniszczyła mi życia,ale uważam czas spędzony tutaj za stratę czasu i dostarczenie zupełnie nie potrzebnych emocji. Na podstawie tutejszych doszłam do następującego wnosku. kazdy facet zdradzi--prędzej czy później dla faceta w związku --wirtualny seks,pieszczoty oralne,pocałunek z inną kobietą TO NIE ZDRADA.:)

Gość poprawiam sie
e tam ta kafetreia nie jest wcale zla czasem mozna sie czegos ciekawego dowiedziec np. fizyke jadrowa

Gość Takie życieee
"dla faceta w związku --wirtualny seks,pieszczoty oralne,pocałunek z inną kobietą TO NIE ZDRADA." Nie zdrada, dopóki dotyczy to jego osoby, co innego, gdy zrobi tak JEGO PARTNERKA! :-D

Jak zrobi to partnerka jest dziwką suką,nie warta splunięcia. Facet ma prawo do wolności bo jest facetem,kobieta nie --bo zdradzi :) itd itp

Gość Zuzanna153
Szeregowy nie bądz dzieckiem ,tylko facetem.Nie masz prawa sądzić swojej dziewczyny po zachowaniach innych.Jeśli czytasz ,że tylu złodzieji to znaczy ,że ty też jesteś złodziej.Opanuj się chłopie bo Twoja dziewczyna ma rację .Jesteśmy razem bo mamy do siebie zaufanie ,bo się szanujemy ,bo się kochamy.Zamiast ją kontrolować to idz do psychologa bo zniszczysz coś pięknego co Cię spotkało w życiu.Pracuj nad sobą kolego i miej swoje zdanie .Nie szukaj dziury w całym ,bo jej tam nie ma.Posłuchaj mnie uważnie to nie kafeteria zniszczy Ci życie tylko Ty sam na swoje życzenie.Bolało mnie bardzo jak mąż ubliżał mi od k...bo nigdy na to nie zasłużyłam. Okazało się potem ,że on sądził mnie według siebie bo sam zdradzał i był tą k.....Nie bądz dupkiem tylko facetem ,mądrym facetem.Życzę powodzenia i mądrości.

Gość Neffa
a mi nasza klasa. ŻAL z tego, myślałam że to jakiś kulturalny portal, a okazuje sie za to jakas dzieciarnia pelna szmat ktore zakladaja konto tylko po to by skontaktowac sie ze swoimi bylymi chlopakami... ja pieprze!!! Jeb*ć Karoline (była mojego chłopaka). Szmata!!!

Gość grrrtyyyyyuuuu
glupoty ... ...jesli zaczne czytac encyklopedie medyczna..zostane hipochondryczka?:)

\"acet ma prawo do wolności bo jest facetem,kobieta nie --bo zdradzi \" a kobiety, wraz z koleżankami albo banda usłużnych forumowiczek na dowolnym forum, tłumacza to sobie \"to jego wina\" więc tak naprawdę wcale go nie zdradziłam bo... i tu wynajdują długa listę absurda;lnych powodów przez które ona musiała bo on nie a potem kombinują jak wszystko załatwić, żeby on sie nie dowiedział :D 🖐️

Co za żałosny chujek :o Zdradź ją pierwszy, będziesz w lepszej sytuacji i w razie co będziesz miał komfort psychiczny :classic_cool:

głupi jestes i to wszystko tłumaczy:o

a kobiety, wraz z koleżankami albo banda usłużnych forumowiczek na dowolnym forum, tłumacza to sobie \"to jego wina\" więc tak naprawdę wcale go nie zdradziłam bo... i tu wynajdują długa listę absurda;lnych powodów przez które ona musiała bo on nie a potem kombinują jak wszystko załatwić, żeby on sie nie dowiedział BNB podałeś przykład wypowiedzi forumowiczek? Póki bedziemy sie rozdzielać na płcie(jestem kobietą wiec moge to o to,jestem facetem wiec robie to i to )nie bedzie dobrze w związku. Nie wzbudzać w partnerze niepewności,przedstawiać fakty ,nie ściemniać itd przykład--ide z kolegami na piwo bede o 23 skoro przyjdzie o umówionej porze,nie żaśmieca nie ważnymi informacjami typu--fajna kelnereczka nas obsługiwała--nie bedzie podejrzeń itd Ona --ide z kolezankami na piwo--(wysyła skę,przychodzi o umówionej porze i nie opowiada ilu facetów na nią spojrzało głodym wzrokiem) nie rób drugiemu co Tobie niemiłe:) spadam

ale chyba rzeczywiscie nie warto opowiadac zbednych szczegolow. sa ludzie ktorzy sa tak uczciwi i dobrzy acz zarazem naiwni i mowia wszystko - w tym duzo niepotrzebnego - \'bawilem sie z x. ale tak normalnie, tanczylismy po prostu razem\' - normalnie?! to po jaka cholere mi o tym wspominasz?!! czy ja opowiadam ci ze na spotkaniu z moim bylym on mnie przytulił bo costam?! nie! bo po cholere ci to wiedziec, i nie ma potzreby zebys czul sie dziwnie.

Gość pawelniegawel
witaj w klubie moja baba ostatnio wciąż gadała o jakimś kolesiu z kafe więc wszystko jest źle

Gość pawelniegawel
baby to głupie naiwne istoty podatne na głupie słowa ludzi których nie widziały na oczy

Gość 244_sedesee_Oryginal_244
Przypadkiem nie gadała o nie jakim sedesie? :)

Gość pawelniegawel
jasne na 1 miejscu :D co za shit jak kafe zniszczy mój związek to założę topic z sedesem :P

Gość 243_sedesee_Oryginal_243
podszywy wypierdaaaalacccccccccc mi z tego forum :D :classic_cool: 🖐️

Gość pawelniegawel
sdess stawiam Ci dziś browara bo zostawiam moją babę